• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahanda şimdi bende de sonuç bulunamadı yazıyor. Bahtsız Bedevi gibiyiz yaw????Ekli dosyayı görüntüle 23572
Üstad bir gizli gurup var. Aktarma merkezlerinde bekleyip Majör numaralarını kontrol ediyorlar.
İstediklerini bulurlarsa hokus pokus. Atomizer kayboluyor.
Mesela benim 6 numaralı Majör Ankara aktarmada kayboldu, İzmir de ortaya çıktı.
:)

İlk izlenimlerim;
* Biraz kirli geliyor, ilk temizliği özenli yapmak gerekiyor,
* Kullanılan malzeme kalitesi iyi, işleme işçiliği orta düzeyde ama üzmez,
* Estetik olarak beğendim,
* İlk kurulumda check atomizer hatası aldım, buradaki tavsiyeler üzerine kutup vidasını alttan bir tur gevşetince düzeldi, doğru ohm okuyor ve atlama yok,
*Kurulumu çok kolay, kullanıcı dostu,
* Oldukça fazla hava kaçağı var, çok sıkı içim sevmediğim için beni çok üzmedi, (ama içim kalitesini olumsuz etkilediğine inanıyorum)
* Hava ayar yüzüğü evet çok gevşek ama istediğiniz ayara getirip moda taktığınızda zaten hiç dönmüyor o yüzden sıkı veya gevşek olmasının bir önemi kalmıyor, eğer hava kaçağının sebebi hava ayar yüzüğünün rahat dönmesi için ince oring kullanılması ise bunu yanlış buluyorum,
* Cam hiç güven vermiyor, en ufak hatada kırılacağı belli, oringlerden çok kolayca ayrılabiliyor, cepte taşınmaz, masada devirmeye gelmez, atodan tutup kaldırmaya gelmez tank elinizde kalır, kalın oring camın kırılma riskini beraberinde getirdiği için hiç denemedim, mevcut oringlerin altını beslemekte yakışık gelmiyor bana, tek çözümünün pc ve/veya ultem tank kullanmak olduğunu düşünüyorum, ustanın buna acilen çözüm getirmesini diliyorum,
* Standart chimney ile efkar hayat doldurdum tanka, boğaz vurumu gerçekten yüksekmiş, aroma da net geliyor,
* Atomizer çok sessiz, içim kalitesi iyi (hava kaçağı olmasa daha da iyi olacağına inanıyorum),
* Buhar kuru deniyordu, evet ıslak buhar değil ama o boğazı rahatsız edecek düzeyde de bir kuruluk hissetmedim, belki efkar likitlerinde yüksek vg kullanılıyor olmasındandır, pürüzsüz, doygun bir buhar veriyor,
* Drop kiti daha denemedim ama beklentim yüksek :)
* İlk sarımı 26ga kanthal teli 2,5mm’ye hafif aralıklı 7 tur sararak yaptım, bu sarımdan memnun kaldım ama denemelere devam edeceğim,
* Ayrıca drip tipi çok beğendim, sanırım diğer atomizerlerde de artık uzunca bir süre bu driptip i kullanırım,
Keyifli buharlar..

Son düzenleme:
Geri