sihirbaz
Council
Burdan sorgulayınca şubede olduğunu gördüm, yarın elden teslim alırım artık ????????
Burdan sorgulayın bir de.
Burdan sorgulayınca şubede olduğunu gördüm, yarın elden teslim alırım artık ????????
Burdan sorgulayın bir de.
Üstad bir gizli gurup var. Aktarma merkezlerinde bekleyip Majör numaralarını kontrol ediyorlar.Ahanda şimdi bende de sonuç bulunamadı yazıyor. Bahtsız Bedevi gibiyiz yaw????Ekli dosyayı görüntüle 23572
pek emin olma üstad benimkide şubede yazıyo ama şubede degilBurdan sorgulayınca şubede olduğunu gördüm, yarın elden teslim alırım artık ????????
Gözünüz aydınAaaaaa çok şaşırdım bu saatte şimdi kargo geldi. Ekli dosyayı görüntüle 23574
Teşekür ederim Dostum. Umarım herkes ürünlerine sapa sağlam kavuşur.Gözünüz aydın
Teşekür ederim Dostum. Umarım herkes ürünlerine sapa sağlam kavuşur.
Ben zaten Atomizeri beğendim. Majör'e bayıldım. Bunuda beğeneceğimden hiç şüphem yok.sonunda abi cok uzun bekledin umarım beğenirsin yorumunu bekliyorum
Çok güzel görülüyor. İnsan bir an düşünüyor Deckin dışı ve hava yüzüğü de ultem yapılabilir mi. Harika olurduYakisikliyi eklememisim ????
Ekli dosyayı görüntüle 23579
Yahu sen ne geziniyon burda birisinemi bakıp çıkacaktın hemşerimÇok güzel görülüyor. İnsan bir an düşünüyor Deckin dışı ve hava yüzüğü de ultem yapılabilir mi. Harika olurdu
Bana kalsa dwarv gibi hiç hava ayarı olmasın derim ama zevkler farklı tabiÇok güzel görülüyor. İnsan bir an düşünüyor Deckin dışı ve hava yüzüğü de ultem yapılabilir mi. Harika olurdu
Çok ZalimsinYahu sen ne geziniyon burda birisinemi bakıp çıkacaktın hemşerim
Atosuz almıyoruz
Elime geçer geçmez ilk sana mesaj atacam harbi gıcık ya ????Yahu sen ne geziniyon burda birisinemi bakıp çıkacaktın hemşerim
Atosuz almıyoruz