• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tarih emin olun ki hiç belli degil neden diye sorucaksınız hakli olarak kutunun icini doldurcukca dolduruyorum ihtiyacınız olan herşeyi koymaya çalısıyorum v1.1 istedi herkes v2 dropkitli olarak cıkicaktı sonradan v1.1 in parcalarınıda üretmeye başladım aklima araliklı sarım geldi onu yaptım sonra siyah driptip ,ultem, renkli chimney o kadar cok sey yapıldı ki kendime dur diyemedim
Ürünler kaçar tane oldu adet olarak tam belli mi

Tarih emin olun ki hiç belli degil neden diye sorucaksınız hakli olarak kutunun icini doldurcukca dolduruyorum ihtiyacınız olan herşeyi koymaya çalısıyorum v1.1 istedi herkes v2 dropkitli olarak cıkicaktı sonradan v1.1 in parcalarınıda üretmeye başladım aklima araliklı sarım geldi onu yaptım sonra siyah driptip ,ultem, renkli chimney o kadar cok sey yapıldı ki kendime dur diyemedim
Usta sen ciddi Kralsın yaa (y) ????

@Uzi Mods Ustam biraz hızlanalım.
Yoksa Sağlık bakanı, esigara iciminde kullanılan parçaları üretiyorlar diye yakında CNC tezgahlarını falan toplatacak...
Keder yok. Kimi der ki Osmanlı matbaayı gericiliğinden yasakladı. Kimi der ki hattatlar işsiz kalmasın diye. Kimi de der okuyan yok, talep yok, neyi basacak matbaa. Sonuçta ne oldu, bak gâvur icadından gülücük yollar olduk saniyesinde.
Cnc yokken karadenizli tabancanın tüfeğin alâsını yaptı işte krallar gibi. Avrupa’dan Amerika’dan koleksiyonerler tur düzenleyip sıraya giriyor almak için.
Yasakla kardeşim yasakla. Bu millet hasını bilir herşeyin.
Atölyede atomizerin babasını yapar, sülalesini bile.., amaaan neyse işte. :)

Geri