• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence simdiden adres bilgilerini verelim on siparis gibi bir durum olsun paket vs icin o gun karisiklik olmaz hem hemde gunahimizi ogrenmiz oluruz hatta alacak arkadaslar odeme yapmaya bile baslasin cok kalmadi cok oyle hissediyorum

[emoji85] [emoji86] [emoji87]

Usta bende senin gibi 2 versiyon Spica'yıda kullandım, fena değiller ama bişeyler eksik gibi
Bir de senden duyalım, drop kitsiz Major'un varmı böyle üzen tarafı

Merhaba ustad :)
Dediğiniz gibi ben ikisinide kullandım spicanın ve ikisinide hala beğenerek aktif olarak kullanıyorum .
Drop kitli bir majör tam benlik :)
Drop kit yoksa hiç muhattap olmam ???? tanımamazlıktan gelirim ????????????????????

@Uzi Mods ramazan hocam nasıl bir aşk ile yaptıysa şuan bir atomizer ile iki kesim insanı birleştirmiş ...
Boğaz vurumu mu istiyorsun majör al ;)
Aroma mı drop kitli majör al ;)

Aklına takılan birşey varsa her türlü yardımcı olmaya hazırım :)

Haaa bide sarımı çok ama çok daha kolay bence tabi ????

Üstadım naçizane tavsiyem tek tarafı yivsiz olursa ;
bir taraf ile coil sarılır diğer taraf ile coil ayarı yapılır.
Saygılar.
Katılıyorum ve arttırıyorum. Mtl kullanıcılarının çoğunluğu 2.5mm çapa sarıyorlar ama 3mm saranlar da hatırı sayılır miktarda var. Dolayısı ile bir tarafı düz diğer tarafı yivli ve biri 2.5mm çaplara diğeri 3mm çaplara sahip olmak üzere 2 çeşit olursa çok güzel olur. Paket içeriğine 2 adet fazla derseniz ikisinden birini seçmek için seçenek sunulabilir

Katılıyorum ve arttırıyorum. Mtl kullanıcılarının çoğunluğu 2.5mm çapa sarıyorlar ama 3mm saranlar da hatırı sayılır miktarda var. Dolayısı ile bir tarafı düz diğer tarafı yivli ve biri 2.5mm çaplara diğeri 3mm çaplara sahip olmak üzere 2 çeşit olursa çok güzel olur. Paket içeriğine 2 adet fazla derseniz ikisinden birini seçmek için seçenek sunulabilir
2mm saranlar 3mm den zaten fazladır da, bence 2,5 saranlardan bile fazladır hiç bahsetmemişsiniz. 3mm mtl sarım değil bence.

2mm saranlar 3mm den zaten fazladır da, bence 2,5 saranlardan bile fazladır hiç bahsetmemişsiniz. 3mm mtl sarım değil bence.
Deneme amaçlı bir kaç kere harici ben de hiç 3mm sarmadım hocam ama çevremden ve forumlardan gördüğümü düşünüp öyle söyledim, 3mm saran çok. Keşke 2mm ve 2.5mm olsa, benim de en çok işime yarayacak seçenek bu olur. Başta 2mm, 2,5mm ve 3mm seçenekleri söyleyecektim ama üreticiye fazla yük olacağından ve daha fazla ciddiye alınmak için düşünüp bana göre en çok tercih edilen 2 seçeneği önerdim.

@Uzi Mods Sayın uzi mods ürünler için bir tarih belli mi epey zaman geçti de bı bilgilendirme alsak çok hoş olur :)

Tarih emin olun ki hiç belli degil neden diye sorucaksınız hakli olarak kutunun icini doldurcukca dolduruyorum ihtiyacınız olan herşeyi koymaya çalısıyorum v1.1 istedi herkes v2 dropkitli olarak cıkicaktı sonradan v1.1 in parcalarınıda üretmeye başladım aklima araliklı sarım geldi onu yaptım sonra siyah driptip ,ultem, renkli chimney o kadar cok sey yapıldı ki kendime dur diyemedim

Tarih emin olun ki hiç belli degil neden diye sorucaksınız hakli olarak kutunun icini doldurcukca dolduruyorum ihtiyacınız olan herşeyi koymaya çalısıyorum v1.1 istedi herkes v2 dropkitli olarak cıkicaktı sonradan v1.1 in parcalarınıda üretmeye başladım aklima araliklı sarım geldi onu yaptım sonra siyah driptip ,ultem, renkli chimney o kadar cok sey yapıldı ki kendime dur diyemedim

1 aya cikar satisada mi diyemiyorsunuz mesela

[emoji85] [emoji86] [emoji87]

Geri