Uzi Mods
Commercial
Belki de haftasonuna yeni Majorlerle giricez
1 ay sonraki hafta sonu
Belki de haftasonuna yeni Majorlerle giricez
Kasım 2-3 satış başlıyor. Veya 30 Ekim satış. Kargo elimize geçiş 2 Kasım.1 ay sonraki hafta sonu
fiyatlar, kutu içerikleri ne zaman açıkalanacak?1 ay sonraki hafta sonu
Maaşı rahat rahat harcıyorum o zaman1 ay sonraki hafta sonu
aynen şu kaç tane seçenek olacak ne olacak hepsi uzun uzun söylense biz de düşünsek, paramızı hazırlasak.fiyatlar, kutu içerikleri ne zaman açıkalanacak?
fiyatlar, kutu içerikleri ne zaman açıkalanacak?
peki fiyatlar hocamAslinda 1. Kutu 2 Chimney (2 paslanmaz)
2. Kutu 4 chimney ( 2 paslanmaz 2 ultem )
Ben ne diyom sen ne diyon.1 ay sonraki hafta sonu
Aynısından bana da ustam....1 tane 2. kutu ve
2 adet Majör 1.1 için Ödeme Bilgisi rica edeyim...
Şuan fena kafam karıştı, gerçekten anlamadım. Bir daha düşündüm yanlış isem düzeltebilirmisiniz.Aslinda 1. Kutu 2 Chimney (2 paslanmaz)
2. Kutu 4 chimney ( 2 paslanmaz 2 ultem )
al benden de o kadar...Şuan fena kafam karıştı, gerçekten anlamadım.
Buna göre drop kit satışı yok gibi gözüküyor o zaman?Bence şu şekilde olacak.
Majör 1.1 Standart paket içeriği ile satılacak yani SS316 dan imal 1.1 Majör.
Diğer 2 kutu ise elinde eskiden Majör olanlara yönelik olarak.
1. Kutu, 2 ss chimney (Yani 1 adet SS Majör Chimney (eski seri ss316 değildi) ve 1 adet SS Drop kit chimney
2 Kutu, 4 Chimney. (1. kutu içeriğine ek olarak Aynı Chimneylerin Ultem Versiyonları.)
Kafam çok karışık @Uzi Mods üstad bizi bir aydınlatsa süper olurAyrı satış olabilir. Ben kutu içerikleri muhtemelen bu şekilde dedim. Mesela burada daha renkli chimneyler de yok. Ne SS ne de Ultem olanlar.
Toplamda 5-6 parçanın ayrı ayrı satışı başlayacak diye biliyorum.
Dediğim gibi benim tahminim sadece Chimney Kutularına yönelik
Tamamen yanılıyor da olabilirim. Belki @Uzi Mods Usta görür ve hatalıysam düzeltir beni.
Deck değişmediği için elimizdeki her türlü Majöre bu çıkacak parçaları uydururuz.bende major 1.0 var ama 304 ss'ti sanırom malzemesi. acaba yeni versiyon major 1.1 den alsam mı? 316ss'te farklılık gösterir mi acaba....
chimneyler 1.0'a da oluyor değil mi bu arada?
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayrıca ss'lerin speck farklılıkları ve bendeki ato kimbilir kimlerin ellerinden geçti, metal eskimesinden dolayı da tat farkı kesin olacaktır diye düşünmüyor da değilim.Deck değişmediği için elimizdeki her türlü Majöre bu çıkacak parçaları uydururuz.
Ben klasik Majör 1.0 a yeni Chimney setini de alacağım,
Ayrıca yenilenmiş Majör 1.1 i de.
Görsellik kesin ama içim farklılığı (bence olur.Ultem chimneyde kesin olur) da olacaktır.