• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. kutu içeriğinden drop SS chimney'i çıkarıp (elde mevcut çünkü) bunun üzerine klasik chimneyin ultemini koyabiliyor musunuz?
Yoksa üzülürüz üstad @Uzi Mods

İnşallah yeni hava yüzüğü de ayrı satılır eldeki majorum de yenilenmiş olur :) gerçi üzerine kuma gelecek ama alışsın artık :)

Drop kit sahipleri için sadece deck satışı olacak fakat ortalama fiyat ne olur biraz bilgi alsak :D iki kutu içeriği olduğunu öğrendik fakat sadece deck satışı da olacak dimi kesin :D

Öyle bir durumda bizim Şişli kağıthane grubunu çağıracak ama birine çökerim diye selam bile vermiyor bana.
10 güne aldım aldım, yoksa daha alamam :)

Yav sen hemen dibindeki yere gidicen tabi gel demez :)
Ben taaa manisadan kalkıp gelicem 500 bilmem kaç tl otobana vericem bir o kadarda benzin yakıcam ????????????

Ben dropkitten memnun kalmamıştım. Dropkitsiz satış olacak mı acaba ?
Hocam neden memnun kalmadınız, bu konuyu biraz açabilir misiniz?
Daha önce Major denemediğim için ve Drop Kit'in aroması iyi denildiği için almak istedim. Tüm yorumları okudum ve sadece Drop Kit ve deck şeklinde almak için ön talep listesine girdim. Ama sizin memnun kalmadım mesajınızı görünce bir sorayım dedim. Elbette herkese hitap edecek değil ama memnun kalmamanızın sebebini öğrenme şansım var mı acaba?

Hocam neden memnun kalmadınız, bu konuyu biraz açabilir misiniz?
Daha önce Major denemediğim için ve Drop Kit'in aroması iyi denildiği için almak istedim. Tüm yorumları okudum ve sadece Drop Kit ve deck şeklinde almak için ön talep listesine girdim. Ama sizin memnun kalmadım mesajınızı görünce bir sorayım dedim. Elbette herkese hitap edecek değil ama memnun kalmamanızın sebebini öğrenme şansım var mı acaba?

Öncelikle hava ayar yüzüğü stoperi olmadığından dolum yapmak için atoyu deckten sökmek sonrasında da hava ayar yüzüğünü sökmek gerekiyor. Ne kadar gevşek bıraksam da chimney sıkışıyordu. Aroma, boğaz vurumunu ve görselliğini sevmiştim.

Öncelikle hava ayar yüzüğü stoperi olmadığından dolum yapmak için atoyu deckten sökmek sonrasında da hava ayar yüzüğünü sökmek gerekiyor. Ne kadar gevşek bıraksam da chimney sıkışıyordu. Aroma, boğaz vurumunu ve görselliğini sevmiştim.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
almamak için yeterli olacak bir neden olabilir mi dedim ama bence değil ???? bir tek fiyatı kaldı, anca eğer fahiş bulursam almam ki zaten duyduğum ve gördüğüm kadarıyla yine uyguna çıkacağı bekleniyor.

Geri