affi
Community
Hönk!.. ????Şuan bir buluşmada test ediliyor gözümle gördüm
Hönk!.. ????Şuan bir buluşmada test ediliyor gözümle gördüm
Şuan bir buluşmada test ediliyor gözümle gördüm
şu an tanıtım videoları çekiliyor ben de kaynımdan duydumŞuan bir buluşmada test ediliyor gözümle gördüm
oooo @oXelight diyecektim ancak üstat oyunlarda yardırıyor şuan Bize bir güzellik yapıp yeniden majör incelemesi yapar mı ki? Gerçi daha önceden yaptığı vardı ama canı sağ olsun. Hatırlamışken aklıma geldi kendisinden çok bilgi edindik işin gücün rast gelsin hocamşu an tanıtım videoları çekiliyor ben de kaynımdan duydum
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha güzelini sizden bekliyoruz üstadımGüzeldi
Yahu bana arkadaş arasında tester derler. Söylememiş miydim...
Öncelikle geçmiş olsun Üstad.Hastalıktan yeni cıktım arkadaşlar ama yapım devam ediyor süprizler kalsın biraz cok güzel oldu emin olun
Hocam, beni goygoy sayfasından bilirsiniz, keşke test yapan ben olsaydım diyim sadece ????????????Yahu bana arkadaş arasında tester derler. Söylememiş miydim...
Ben bilmemHocam, beni goygoy sayfasından bilirsiniz, keşke test yapan ben olsaydım diyim sadece ????????????
Hastalıktan yeni cıktım arkadaşlar ama yapım devam ediyor süprizler kalsın biraz cok güzel oldu emin olun
Çok Geçmiş Olsun.Hastalıktan yeni cıktım arkadaşlar ama yapım devam ediyor süprizler kalsın biraz cok güzel oldu emin olun
şu major çıksın artık hakikatten. lv2 yi eşimle ortaklaşa kullanıyorum.gündüzleri sadece bende akşamları ortaklaşa aslında [emoji23]Eskiden ana sayfada Majör, Drop kit konuları falan 2 koldan, 3 koldan ilerlerdi.
İnsanlar birbirlerine yeni aldıkları Majorlerini gösterip, sarım önerisi falan isterdi.
Şimdi nerede....
Varsa yoksa elin Almanının yaptığı atomizerin Çinli klonlari...
Ben bile orada vakit geçiriyorum.
Ama itiraf ediyorum tel sarmak bana fena işkence...
Oysa sevgili karımın Majoru öyle mi?
-Herif şuna likit doldur der. 2 dakika sürmez.
- Herif şunun pamuğu değiştir der, yıkayıp pamuklamak 5 dakika sürmez.
- Herif buna başka mod tak der, borusu uyar, boxu uyar, ne koysan uyar.
Majör MTL RTA;
Her eve lazım, koca dostu yerli atomizer...