• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugünü de boş geçiyoruz sanırım.... kasımın ilk haftasonu hazır olacaktı hani [emoji17]
fiyat, kutu içeriği bi belli olaydı keşkem.
Derbeder olduk
0433c77dcfd9fda5665993d607f5a0bf.jpg

[emoji110][emoji1009] SSCB'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah Majör ah, bi çıkmadın gitti. Sen çıkana kadar iflas bayrağını asarım artık. Pod'lar, cihaz'lar, Mtl Atomizer'ler aldık, sen hala çıkmadın. En son'da bu gün 1 kilo likit demledik. Sana para kalmayacak bu gidişle ????????

yeni ultem chimney set çıkmış sınırlı sayıda zor tutuyorum kendimi. bir açıklama gelse, çıksa şu ultem set alma fikri kafamdan....

[emoji110][emoji1009] SSCB'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakın zamanda bilgi vericem gelişmeler hakkında hastalık ve şehir dışındaki işlerim yeni bitti sona yaklaşıyoruz
wuhuuuuuuuuuuuuu! :D Tutamadım kendimi. Askere gitmeden alsak şunu yahu üstadım :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz, saygılarla. Ellerinize sağlık! :love: Geçmişler olsun bu arada. Acil şifalar. :)

Son düzenleme:
Yakın zamanda bilgi vericem gelişmeler hakkında hastalık ve şehir dışındaki işlerim yeni bitti sona yaklaşıyoruz
son aşamaya geldiğinize sevindim gerçekten uzun süredir sabırla bekliyoruz major'u , forumda ön talep listesi yapıldı bildiğiniz üzere talep çok herkez alıp denemek istiyor yada elinde major'u olanlar yedeklemek istiyor ki kendime adıma konuşmak gerekirse elimde majör atomizerim yok üretime başladığınızı duyduğumda ön talep listesine ismimi eklettim bir yazınızda burdan takip edemeyeceğinizi belirttiniz kendi sitenizde ön talep listesi yapacağınızı belirttiniz işim gereği sürekli sayfaları takip edemiyorum açıkcası kendi sayfanızda ön talep açtığınızda oraya adımı ekletememekten korkuyorum kaç adet üretildi burdaki listenin bir önceliği olacak mı ? işleyiş nasıl ilerleyecek bunlar hakkında biraz bilgi verebilirseniz herkezin aklındaki soru işaretleri kalkar diye düşünüyorum @Uzi Mods

Geri