Belki de tahmin edilenin altında olur, sipariş patlaması yaşanır ????????Üretim asamasina gelen bir ürünün fiyati bellidir. Bence fiyatin simdiye kadar aciklanmasi gerekiyordu. Belki fiyat atomizeri bekleyenlerin coguna yuksek gelecek...
Majorun karakteri ilk çıktığı günden buyana ekonomik performanslı ürünleridir. Ramazan ustanın temel hedefi yine para değil müşteri memnuniyeti olacaktır.Belki de tahmin edilenin altında olur, sipariş patlaması yaşanır ????????
wuhuuuuuuuuuuuuu! Tutamadım kendimi. Askere gitmeden alsak şunu yahu üstadım Güzel haberlerinizi bekliyoruz, saygılarla. Ellerinize sağlık! Geçmişler olsun bu arada. Acil şifalar.Yakın zamanda bilgi vericem gelişmeler hakkında hastalık ve şehir dışındaki işlerim yeni bitti sona yaklaşıyoruz
kalbim güp güp [emoji172][emoji172]Yakın zamanda bilgi vericem gelişmeler hakkında hastalık ve şehir dışındaki işlerim yeni bitti sona yaklaşıyoruz
son aşamaya geldiğinize sevindim gerçekten uzun süredir sabırla bekliyoruz major'u , forumda ön talep listesi yapıldı bildiğiniz üzere talep çok herkez alıp denemek istiyor yada elinde major'u olanlar yedeklemek istiyor ki kendime adıma konuşmak gerekirse elimde majör atomizerim yok üretime başladığınızı duyduğumda ön talep listesine ismimi eklettim bir yazınızda burdan takip edemeyeceğinizi belirttiniz kendi sitenizde ön talep listesi yapacağınızı belirttiniz işim gereği sürekli sayfaları takip edemiyorum açıkcası kendi sayfanızda ön talep açtığınızda oraya adımı ekletememekten korkuyorum kaç adet üretildi burdaki listenin bir önceliği olacak mı ? işleyiş nasıl ilerleyecek bunlar hakkında biraz bilgi verebilirseniz herkezin aklındaki soru işaretleri kalkar diye düşünüyorum @Uzi ModsYakın zamanda bilgi vericem gelişmeler hakkında hastalık ve şehir dışındaki işlerim yeni bitti sona yaklaşıyoruz
Teşekkür ederiz üstadım. Ayrıca geçmiş olsun, önce sağlık. Heyecanla beklemedeyiz ????Yakın zamanda bilgi vericem gelişmeler hakkında hastalık ve şehir dışındaki işlerim yeni bitti sona yaklaşıyoruz