Toprak adam
Community
Hocam forumda da bir liste vardı ama ben bulamadım. Siteden kayıt yaptırdım sadece. Neredeydi o liste bir yardım rica etsemKendimizi Garantiye Almak için Gittik Sitesinden'de Ön Sipariş Kaydı Oluşturduk. Ne Olur Ne Olmaz ????????
Thread 'Uzi Mods Majör RTA Yeni Üretilecek Seri Ön Talep' Dış BağlantıHocam forumda da bir liste vardı ama ben bulamadım. Siteden kayıt yaptırdım sadece. Neredeydi o liste bir yardım rica etsem
TeşekkürlerThread 'Uzi Mods Majör RTA Yeni Üretilecek Seri Ön Talep' Dış Bağlantı
Bu renkli ppsu malzemenin birde siyahı kullanılsaymış keşke, görüntü muhteşem ötesi olurmuş
Kesinlikle katılıyorum, full black bir set harika olurdu
Daha önce hiçbir Türk atomizerinde görmediğim siyah renkte bir Majör Rta ???? İşte o zaman alırım.Kesinlikle siyah set de istiyoruz @Uzi Mods
Bende gözükmekte.Ana sayfadan burasi neden kaldirildi yoksa ben bişekilde bilmeden gizledimmi
Yeri değişmiş eyvallah buldumBende gözükmekte.
Bence bir şeyler duydunuz hocam. ????Hissediyorum, çok az kaldı...
Hissettiğiniz boyut nedir hocam yoksa sarımını yapıp buharlıyor musunuz çoktanHissediyorum, çok az kaldı...
Bence bir şeyler duydunuz hocam. ????
Sevgili buharci dostlar, gerçekten bir histi.Hissettiğiniz boyut nedir hocam yoksa sarımını yapıp buharlıyor musunuz çoktan
Latife olsun diye yazmıştım hocam.Sevgili buharci dostlar, gerçekten bir histi.
Hala deck bulamadigim için kocaman FEV ile buharliyorum...
Benim de bir farkım yok diger buharcilardan.
@Uzi Mods üstad o konularda çok ketum...
Anca beraber, hep beraber düsturu ile hareket ediyor...
Gelişme olursa buradan hepimize haber eder...