• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aroma severseniz Drop kit mutlaka edinin.
Özellikle mix aromalı likit tüketiyorsanız...
Sek nbase, single tütün, 12 mg ve üzeri likit tüketiminiz varsa, yani klasik boğaz vurumcu esigaraciysaniz Drop kit almayabilirsiniz Majör size fazlasıyla yeter.
Mesela hanım Drop kit ile kullaniyorken, ben klasik chimneyi tercih ediyorum.
Mix aroma kullanıyorum drop kit şart :)
6mg likit tüketiyorum, boğaz vurumu bu ayara göre istiyorum tabi ki. Ama ikisinide denemem lazım birini al diğerini alma olmaz. Takım olacak :)

Majör çıkana kadar başka bir atomizer almayacaktım. Ya Sabır ya sabır çektik, en sonunda dayanamadık çatladık???? gittik AE den GTR sipariş verdik, Majör de çıksın artık alalım da rahatlayalım. Umarım Majör Son Aldığım Atomizer olur.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha önce hiç majör kullanmadim. İçim çok sıkımı ayarlanabiliyormu ben fazla sıkı sevmiyorum mtdl bana daha uygun mesela expromizer V3 en büyük 2 delikle çok mutluyuz

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha önce hiç majör kullanmadim. İçim çok sıkımı ayarlanabiliyormu ben fazla sıkı sevmiyorum mtdl bana daha uygun mesela expromizer V3 en büyük 2 delikle çok mutluyuz
Deck üzerinde ki hava kanalları 1.0 mm 1.5 mm ve 2.0 mm olmak üzere 3 adet bulunmakta. Hava yüzüğü ile bu 3 ayardan 1 tanesini seçiyoruz. 1.7-1.8 mm gibi bir açıklık ile içiyorsanız hava yüzüğünü kısmı kapatarak icmelisiniz ama bu durumda ses yapıyor.
1.5 mm veya 2 mm size yeterli gelecektir tahminen.

arkadaşlar yanlış mı anladım yada anlamadım mı :) major v2 deck + drop kit lemi satışa sunulcak ? drop kit istemeyen sadece major 1.1 mi alıcak ?

Deck+ Ultem chimney Drop kit
Deck+ Ultem Chimney Klâsik
Deck+ SS chimney Klasik
Deck...
Benim sipariş hazır o zaman :)
Çok iyisiniz hocam. Bunların hepsini forum ahalisine hediye göndereceksiniz herhalde. Benim için masrafa girmeyiniz lütfen.????
Benim sipariş:
1 set klasik V1.1 (drop elde mevcut)
+ klasik ultem chimney
+ 1 tane yedek cam olacak.
(Ultem tank üretiliyor mu belirsiz)

Son düzenleme:
Hakan abi paylaşmış madem bizde burada paylaşalım

Ekli dosyayı görüntüle 12303
Renkli drop chimneyler hoş görünmekle birlikte bence ne ultem drip tip, ne de SS drip tip bu renkler üzerine yakışmayacaktır. Her biri için kendi renginde veya delrin (siyah) driptip uygun olur diye düşünüyorum.
Edit: Ayrıca bu renklerle fener ve g.s. taraftar kitleri de oluşur. Örneğin sarı chimney üzerine kırmızı drip. gibi. (Fenerliler maviyi lacivert saysın.)
Screenshot_2019-09-15-17-30-21-788_com.instagram.android_01.jpg

Son düzenleme:
Çok iyisiniz hocam. Bunların hepsini forum ahalisine hediye göndereceksiniz herhalde. Benim için masrafa girmeyiniz lütfen.????
Benim sipariş:
klasik 1 set V1.1
+ klasik ultem chimney
+ 1 tane yedek cam olacak.
(Ultem tank üretiliyor mu belirsiz)
Bunlar benim hayalim.
Ama emin ilun orta düzey bir sipariş bu. Bundan daha fazlası bu sayfadan sipariş verilecektir.
Ayrıca bu sipariş tamamen tester set gibi olacak.
En az 2 takımı sonra forum uyelerini bulacaktır :)
2 hanımın 2 de benim olsa yeter. 2 kişinin esigara içtiği bir evde de 4 atomizer çok değil ne üstad :)

Geri