• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tavşan gelmis gelmiş gelmiş, Ortaya durmuş.
Bu avcı görmüş, bu avcı vurmuş, bu avcı pişirmiş, bu avcı yemiş, bu da gelmiş hani bana hani bana demiş...
Kısmında ki hani bana hani bana diyen Ultem avcıyı hemen sepete ekliyorum...
Neden bilinmez ama digerlerini sevmedim...
Gerçi Sarı Topcap, Lacivert chimney veya tersi fena olmaz. Dur ben topcapleri de bekleyin karar vermeden önce...

V2 de bir degisiklik yok arkadaşlar normal 1.1 isteyenlere yanında extra drop kitte verilcek. Renkliler cok az üretildi
:)
Bana uzun chimney çıkmaz o zaman bu partiden...
Aslında baştan beri deck de sadece malzeme degisikligi oldugunu hem siz, hem mesajları okuyan bizler ifade etmiştik. Eski Ss304 yerine Ss316 olacak, Drop kit chimneyi gibi parlayan bir deck ve hava yüzüğü olacaktı. Ve 1.0 olarak değil 1.1 olarak uretilecekti.
Sonra ne ara V2 oldu ben de anlamadım :)
Deck sabit kalmak kaydıyla benim umudum biraz uzun chimney ve tank olabilirdi ki o da yok anlaşılan.
Kısacası yeni partimiz;
Farklı ve renkli malzemelerden oluşan Drop kit chimney ve belki ilk Majörün Ultem chimneyi... Ve ayrıca belki 1-2 farklı Topcap.
Genel hatlarıyla yapısal değişikliğin olmadığı, malzeme değişikliğinin olduğu bir üretim söz konusu...
Olsun, Majorumu yedekleyebilecek olmak bile çok kıymetli...
Teşekkürler @Uzi Mods usta.

:)
Bana uzun chimney çıkmaz o zaman bu partiden...
Aslında baştan beri deck de sadece malzeme degisikligi oldugunu hem siz, hem mesajları okuyan bizler ifade etmiştik. Eski Ss304 yerine Ss316 olacak, Drop kit chimneyi gibi parlayan bir deck ve hava yüzüğü olacaktı. Ve 1.0 olarak değil 1.1 olarak uretilecekti.
Sonra ne ara V2 oldu ben de anlamadım :)
Deck sabit kalmak kaydıyla benim umudum biraz uzun chimney ve tank olabilirdi ki o da yok anlaşılan.
Kısacası yeni partimiz;
Farklı ve renkli malzemelerden oluşan Drop kit chimney ve belki ilk Majörün Ultem chimneyi... Ve ayrıca belki 1-2 farklı Topcap.
Genel hatlarıyla yapısal değişikliğin olmadığı, malzeme değişikliğinin olduğu bir üretim söz konusu...
Olsun, Majorumu yedekleyebilecek olmak bile çok kıymetli...
Teşekkürler @Uzi Mods usta.

Aslında siparişleri yonlendiren kullanıcılar elimde bir minor projesi varken major 1.1 in ikinci el piyasasindaki fiyatları herkesi madur etmeye başladı maillerden olsun burdan olsun üretim talebi cok oldu kırmamak icin majoru biraz daha estetik hale getirdim şimdi major 1.1 yapsam drop kitte isteyen cok olucaktı hepsini bir arada kullanıciya sunmak daha mantıklı geldi, son üretim artık. Plastikler normal bir plastik degil arkadaşlar Medikal ve Gıda Sanayi uygun ısı dayanımı yüksek daha önce kullanildımı bilmiyorum ilk olucaz sanırım araştırdim göremedim umarım begenirsiniz.

Aslında siparişleri yonlendiren kullanıcılar elimde bir minor projesi varken major 1.1 in ikinci el piyasasindaki fiyatları herkesi madur etmeye başladı maillerden olsun burdan olsun üretim talebi cok oldu kırmamak icin majoru biraz daha estetik hale getirdim şimdi major 1.1 yapsam drop kitte isteyen cok olucaktı hepsini bir arada kullanıciya sunmak daha mantıklı geldi, son üretim artık. Plastikler normal bir plastik degil arkadaşlar Medikal ve Gıda Sanayi uygun ısı dayanımı yüksek daha önce kullanildımı bilmiyorum ilk olucaz sanırım araştırdim göremedim umarım begenirsiniz.
Peki üstadım satışlar ne zaman başlayacak, net bir tarih duyabilecekmiyiz sizden

Aga sen ( @Uzi Mods ) keyfine bak. Bizler tatlı tatlı darlıyor olabiliriz ama kendini baskı altında hissetmene gerek yok. Piyasaya ürün sunda ne olursa olsun. İnsanlar yerli ato görmek istiyor sadece. Yeni bir şeyler her zaman iyidir. Bazısı gibi kendini çakma bizınıs sanmaman bile saygı duyulası. Sanki mahallenin cnc cisi misali :) Aklımdaki ürün bu olmasada (yanlış anlaşılmasın yeni ato bekliyordum, ürünü kötülemiyorum) hiç olmamasından iyidir. Piyasaya major da lazım. Zamanla diğerleri de olur. Rahatına bak ve üretmeye devam et. Tek ihtiyacımız bu ;)

Son düzenleme:
Aga sen keyfine bak. Bizler tatlı tatlı darlıyor olabiliriz ama kendini baskı altında hissetmene gerek yok. Piyasaya ürün sunda ne olursa olsun. İnsanlar yerli ato görmek istiyor sadece. Yeni bir şeyler her zaman iyidir. Bazısı gibi kendini çakma bizınıs sanmaman bile saygı duyulası. Sanki mahallenin cnc cisi misali :) Aklımdaki ürün bu olmasada (yanlış anlaşılmasın yeni ato bekliyordum, ürünü kötülemiyorum) hiç olmamasından iyidir. Piyasaya major da lazım. Zamanla diğerleri de olur. Rahatına bak ve üretmeye devam et. Tek ihtiyacımız bu ;)
Nokta ???? ????????

Net bir tarih şuan veremiyorum herkesinde bana bu konuda sitem ettiginin farkındayım ama herşey güzel olsun diye makinalar boş oldukca yapıyorum umarım yakin zamanda bitircem

Hocam sen bildiğini yap bakma biz heyecan yapıyoruz görünce bide doldurmuşsun likiti çekiyorsun lıkır lıkır insanın canı çekiyor haliyle bizdede olsun istiyoruz :) ancak şöyle bir şeyde var biz gazeteye sar yolla diyip sonra eleştirenlerden olmayak ????
Sen bildiğin gibi tam takır yap bize de almak kalsın ????????????
Ama sen yinede fazla bekletme bizi ????????????

Geri