Mr. Ocean
Community
Gönderecem diye diretirsem geri yollama garantisi vermem bu sefertam senlik bi atomizer rda nın ılık sıcak arası buharı kesinlikle yok rta gibi bişey olmuş
Şaka bir yana çok güzel setup olmuş.
Gönderecem diye diretirsem geri yollama garantisi vermem bu sefertam senlik bi atomizer rda nın ılık sıcak arası buharı kesinlikle yok rta gibi bişey olmuş
Açma yahu biraz bekle.389 dolar dur konusunu açayım ahahaa
Teşekkürler sizede, en güzel günlerde buharlayın Sıkılık konusunda ben de memnunum açıkçası ama çok sıkı içim yapan bir topluluk var. Denemeden bence almasınlar. Spica Pro'dan örneklemem gerekirse, kafası kesik yani yapraksız pin ve 2 delik açık şekilde haliyle, Vega'nın 3 yapraklı pini takılı, hava kanalı tam açık (biraz kapatınca bir etkisi olmuyor çünkü, çok kapatınca da ses yapıyor bendeki) hali aynı sıkılıkta hemen hemen. Hem RDA hem de BF olmasından kaynaklı hemfikirim daha sıkı olmasına bence de gerek yok ama çok sıkı içim sevenleri tatmin etmeyebilir.hayırlı olsun bana baya sıkı geldi 3 pin ile bundan daha sıkı olursa şişeden likit gelir.
Su anda o elinizdekin 389 birim euro mu masallah nazar degmesin... kessskkeee....3 yaprak pin dr.d.coil nano coil .80 ohm
cuk oturmuş tiny üstüne Güzel günlerde buharlayın..3 yaprak pin dr.d.coil nano coil .80 ohm
öz hakiki japonSorması ayıp ama bu tinyvape hangi ülkenin mahsülü Gümrükleri hesaplıyordum
Ilk baslarsa bir heyecanlandim ama nedense pas gececem gibi duruyor. Aromada iyi olabilir ama benim yasam tarzima gore baktigimda, aksamlari keyiflik 1 2 saatlik atomizer olur.
Nasıl yabancı kalmışız açıklarsanız seviniriz.Ben sıkı bir spica pro kullancısıyım öyle ki FB üzerinden Sirius kullanıcılarının bir araya gelebilmesi adına grubum var. Ancak bu VEGA süreci gösterdi ki yerli bir üretici olmasına rağmen Engin Bey bize çok yabancı kalmış. Artık ilgimi çekmiyor ürünleri
Genel olarak ürün fiyatına bir eleştiri var, bu durumu bu şekilde ifade ettiğini düşünüyorum arkadaşımızın.Nasıl yabancı kalmışız açıklarsanız seviniriz.
Hocam ilk olarak defalarca sorulmasina ragmen her defasinda hatta iki gun once bile satis gunu saat onda mestcafe sitesi uzerinden fiyat belirtilecek dediniz.Nasıl yabancı kalmışız açıklarsanız seviniriz.
Hocam şahsınıza yada ürünlerinize diyecek laf yok spica pro ilk duyulduğunda 44 42 61 71 seri numalarını alan spica pro wp grubu olan ekibiz biz.. Vega için 65 dolara Amerikadan özel squonk mod aldık. Bekle Allah bekle ürün hakkında bilgi alacağız diye. Çok mu gerek vallahi hayır, hayatımda rda da squonk mod da kullanmış ve sevmiş biri değilim. Kullandığım 2 atomizer var biri spica pro & helix diğeri Major. Sırf sirius adına rda da olsa alalım dedik. Hatta size de öm attım 44 seri numaralı ürüne talibim eğer ayrılmadı ise diye. Dönüşünüz olmadı. Olabilir rahatsız olduğunuzu biliyordum önce sağlık diye sabırla bekledim. 6 günde Amerikadan modum geldi ama rda Deck görseli bile yerli kullanıcıya gelmedi. Ürün gizliliği diyeceğim ama bizden önce yurtdışına ürünler çoktan ulaşmış tanıtım videoları bile çekilmiş. Burada kimseye itimatınız yoksa bile kendiniz bir tanıtım videosu hazırlayabilirdiniz diye düşündüm hep. Velhasıl bize yabancı kaldığınız nokta işte tamda bunlar. Kimse sizden fazla bir şey istemedi. Fiyatını 450 yapsanız bile gözü kapalı alacak kaç kişi vardı sanırım tahmin edebiliyorsunuzdur. Ama izlediğiniz yol bize fren yaptırdı. Olmayan almancamız ile yarım yamalak İngilizcemiz ile bizi ele mahkum ettiniz. Yerli malımı yabancı kıldınız. Neyse hayırlı uğurlu bol kazançlı günleriniz olması dileği ile.Nasıl yabancı kalmışız açıklarsanız seviniriz.
Soru bana sorulmamış ama lütfen cevabımı kabul buyurun : İlk olarak Türkçe inceleme çıkmıyorsa (yazılı, videolu farketmez) , üstüne bir de Türkiye için sınırlı stok olacak diyorsanız, kullanıcılar fiyatı yüksek bulduğu halde birinci ağızdan buna yanıt vermiyorsanız, yabancı kalmışsınız demektir. Ya da tam tersi, belki de biz (en azından ben) yabancı kaldık size.Nasıl yabancı kalmışız açıklarsanız seviniriz.