Ekli dosyayı görüntüle 22479
Alındı, denendi, yorumlandı, temizlendi ve kaldırıldı.
Şu an için böyle bir opsiyon yok maalesef ama bunu da bir kenara not olarak aldığımızı belirteyim. Her türlü öneri ve fikire açığız.Vega'yı dl aparatı olmadan başka bir fiyat ile alamaz mıyız @engin hocam. 4 senedir bir kere bile dl tarzı içmedim ve alırsam fazlalık olacak benim için...
Cevabınız için teşekkür ederim...Şu an için böyle bir opsiyon yok maalesef ama bunu da bir kenara not olarak aldığımızı belirteyim. Her türlü öneri ve fikire açığız.
Gurcan, abi neden bizi hoş sohbetinden, tecrübe ve bilgi birikiminden mahsun bırakıyorsun? Neden yazmıyorsun foruma?iyi seyirler
Gurcan, abi neden bizi hoş sohbetinden, tecrübe ve bilgi birikiminden mahsun bırakıyorsun? Neden yazmıyorsun foruma?
Bizim kutu içinden çıkan pinleri kolay ve pratik metodlar ile geçici süreliğine kapatıp dripper olarak kullanabilirsiniz. Bf bir mod ile kullanmak istediğiniz de eski haline rahatlıkla dönebilir.Dripper MTL kullanıcılar için kapalı pinler gibi herhangi bir çalışmanız olacak mı @engin Bey?
BF olarak değil de alıp dripper olarak kullanmak isteyen benim gibi birçok kullanıcı var. Hangi pinlerle bu şekilde kullanabiliyoruz net bir bilgi sahibi olamadık bu konuda.