2. izolatör ile squonk esnasında likitin geriye gittiği anın 3-5 sn bir video çekme imkanınız var mı?
Arkadaşlar dün elime geçer geçmez yorumlamak istemedim sadece resim attım. Dünden beridir farklı likitlerle (meyveli, pastane, tütün vb.) ve farklı teller ile ürünü denedim. Tabiki de sadece MTL olarak denediğimi söylemek isterim. Şimdi gelelim benim ŞAHSİ yorumlarıma, arkadaşlar öncelikle en beğendiğim özelliğini söyleyeyim aroma cidden çok iyi meyvelide daha iyi pastanede bir tık düşük filan demiyorum aroma cidden iyi, buhar sıcaklığı ise rda lara göre kıyaslarsanız çok çok az ve atomizerde neredeyse hiç ısınmıyor tabikide başta belirttiğim gibi ben sigara içim kullandığım için DL de nasıl bir ısınma olur bilemiyorum. Neredeyse çıktığı ilk günden beridir squonk bir mod um var ve her fırsatta bu özellikteki bir atomizleri almış denemiş birisi olarak söylüyorum bu atomizerde yandan 4 delikle likit beslemesine bayıldım çok güzel düşünülmüş. Gelelim bence olan eksi yönlerine ürün havadar bir ürün V şeklindeki hava ayar kısmı neredeyse hiçbir işe yaramıyor diyebilirim, ben ilk ürünü gördüğümde delikli değilde bu şekilde bir hava ayarı olduğunda çok sevinmiştim çünkü deliktense bunda daha detaylı bir ince ayar çekilebileceğimizi düşündüm ama öyle olmadı. MTL kullanıyorsanız BF ye mahkumsunuz ve bu zorunluluğu şahsen hiç beğenmediğimi söylemek isterim ve çok basit deliksiz pinlerle halledilebilinecek birşeyken neden deliksiz MTL pinlerinin olmaması beni üzdü.
Aroma : 9
Boğaz Vurumu: 7
Sıkılık : 6.5-7
Malzeme kalitesi: 10
Tabiki de bunlar tamamen benim şahsi görüşlerimdir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Teşekkürler.
Tabii, kutu ve parçalar evde, akşam çekip yüklerim.
Siz bir hayli beğeneceksiniz Vega'yıteşekkür ederim,@hypercharge gönderdi videoyu.2. izolatör ile tam istediğim gibi olmuş.
Canlı yayın hangi mecra üzerinden olacak...?
Canlı yayın hangi mecra üzerinden olacak...?
teşekkür ederim,@hypercharge gönderdi videoyu.2. izolatör ile tam istediğim gibi olmuş.
al hocam sen al ben beklemedeyim
tam istediğim gibi değil,o yüzden sıfır almam ama 2. el fiyatları uyguna düştüğünde alır denerim.
yorumlara bakılırsa sıkılık yönünden zaten pek bana uygun değil gibi.. aynı durumdayım üstad uyguna denk gelirse elden geçiririm. sadece mtl seçeneği olsa uygun fiyatlı iyi olurdu
guzel yorumlarArkadaşlar dün elime geçer geçmez yorumlamak istemedim sadece resim attım. Dünden beridir farklı likitlerle (meyveli, pastane, tütün vb.) ve farklı teller ile ürünü denedim. Tabiki de sadece MTL olarak denediğimi söylemek isterim. Şimdi gelelim benim ŞAHSİ yorumlarıma, arkadaşlar öncelikle en beğendiğim özelliğini söyleyeyim aroma cidden çok iyi meyvelide daha iyi pastanede bir tık düşük filan demiyorum aroma cidden iyi, buhar sıcaklığı ise rda lara göre kıyaslarsanız çok çok az ve atomizerde neredeyse hiç ısınmıyor tabikide başta belirttiğim gibi ben sigara içim kullandığım için DL de nasıl bir ısınma olur bilemiyorum. Neredeyse çıktığı ilk günden beridir squonk bir mod um var ve her fırsatta bu özellikteki bir atomizleri almış denemiş birisi olarak söylüyorum bu atomizerde yandan 4 delikle likit beslemesine bayıldım çok güzel düşünülmüş. Gelelim bence olan eksi yönlerine ürün havadar bir ürün V şeklindeki hava ayar kısmı neredeyse hiçbir işe yaramıyor diyebilirim, ben ilk ürünü gördüğümde delikli değilde bu şekilde bir hava ayarı olduğunda çok sevinmiştim çünkü deliktense bunda daha detaylı bir ince ayar çekilebileceğimizi düşündüm ama öyle olmadı. MTL kullanıyorsanız BF ye mahkumsunuz ve bu zorunluluğu şahsen hiç beğenmediğimi söylemek isterim ve çok basit deliksiz pinlerle halledilebilinecek birşeyken neden deliksiz MTL pinlerinin olmaması beni üzdü.
Aroma : 9
Boğaz Vurumu: 7
Sıkılık : 6.5-7
Malzeme kalitesi: 10
Tabiki de bunlar tamamen benim şahsi görüşlerimdir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Teşekkürler.
Uygun bir zamanda yapalim kesinlikle keyifli bir sohbet olur.