onepuffman
Community
Hadi ya kusura bakmayın. Gönül isterdiki sevdiğimiz abilerimiz kardeşlerimizin elinden sesinden dinleyelim. Kırgınlığım buna..
İlk yorumum, çok sıkı içim sevenleri tatmin etmesi zor gibi.
Şu an yanımdaki Spica Pro kesik mtl pinli, iki delik açık şekildeki sıkılığı Vega'da şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 22339
3 yapraklı pil ile yakaladım.
Benim için sıkıntı yok açıkçası özellikle MTL RDA'larda nispeten havadar kullanıyorum.
İlk yorumum, çok sıkı içim sevenleri tatmin etmesi zor gibi.
Şu an yanımdaki Spica Pro kesik mtl pinli, iki delik açık şekildeki sıkılığı Vega'da şu şekilde;
Benim için sıkıntı yok açıkçası özellikle MTL RDA'larda nispeten havadar kullanıyorum.
Hava ayar sistemi de pek aktif rol oynuyor diyemem açıkçası.
Yav abi ürünü alıp incelemede objektif olanı görmedik. Senin İon incelemen efsaneydi yeri geldi övdün yeri geldi gömdünİsim ver isim ????????????????
Dayanamayacağım ve whatsapp'tan yazacağım artık, ok yaydan çıktı
Yok canım ben espri yaptım aslında. Benden çok daha tecrübeli ve eski olan Türk arkadaşımız ve forumdaşımız inceleme yapacak. Hakkını teslim etmek lazım.Yav abi ürünü alıp incelemede objektif olanı görmedik. Senin İon incelemen efsaneydi yeri geldi övdün yeri geldi gömdün
Şu senin elinden geçse garanti veriyorum sadece +100 satmasında katkıda bulunurdu. Ki vefalı bir Sirius kullanıcısısın.
Engin bey ayıp ediyor.
Keyfince takılır Kaptan . Hemde ne keyif)Yok canım ben espri yaptım aslında. Benden çok daha tecrübeli ve eski olan Türk arkadaşımız ve forumdaşımız inceleme yapacak. Hakkını teslim etmek lazım.
Ben amatörüm, keyfimce takılıyorum.
Yav abi ürünü alıp incelemede objektif olanı görmedik. Senin İon incelemen efsaneydi yeri geldi övdün yeri geldi gömdün
Şu senin elinden geçse garanti veriyorum sadece +100 satmasında katkıda bulunurdu. Ki vefalı bir Sirius kullanıcısısın.
Engin bey ayıp ediyor.
yorumları alalım önce kullandığınız modu öğrenelim ))İlk anlık benden olsun ????????
tiny volcano3 yaprak pin dr.d.coil nano coil .80 ohm
Nerden bulabiliriz? Harikaymış. Güle güle kullanın. Sıkılırsanız talibim.tiny volcano
facebook gruplarında satışta olması lazım bu aralarNerden bulabiliriz? Harikaymış. Güle güle kullanın. Sıkılırsanız talibim.
Nerden bulabiliriz? Harikaymış. Güle güle kullanın. Sıkılırsanız talibim.
hayırlı olsun bana baya sıkı geldi 3 pin ile bundan daha sıkı olursa şişeden likit gelir.İlk yorumum, çok sıkı içim sevenleri tatmin etmesi zor gibi.
Hava ayar sistemi de pek aktif rol oynuyor diyemem açıkçası.
tam senlik bi atomizer rda nın ılık sıcak arası buharı kesinlikle yok rta gibi bişey olmuşÖnce @onepuffman fotolar attı, sonra @ahmuha dedim ki bu regüle bf modlar çok çirkin ben bu topa girmeyeyim.
@hypercharge bütün hikayeyi değiştirdin, olmadı bu iş yahu.