• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Sirius Mods Sirius Mods VEGA Rda Tanıtım ve Bilgilendirme Başlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk yorumum, çok sıkı içim sevenleri tatmin etmesi zor gibi.

Şu an yanımdaki Spica Pro kesik mtl pinli, iki delik açık şekildeki sıkılığı Vega'da şu şekilde;

IMG_20191212_103707.jpg
3 yapraklı pil ile yakaladım.

Benim için sıkıntı yok açıkçası :) özellikle MTL RDA'larda nispeten havadar kullanıyorum.

Hava ayar sistemi de pek aktif rol oynuyor diyemem açıkçası.

Hadi ya :) kusura bakmayın. Gönül isterdiki sevdiğimiz abilerimiz kardeşlerimizin elinden sesinden dinleyelim. Kırgınlığım buna..

İsim ver isim ????????????????

Şu an yanımdaki Spica Pro kesik mtl pinli, iki delik açık şekildeki sıkılığı Vega'da şu şekilde;

Ekli dosyayı görüntüle 22339

Benim için sıkıntı yok açıkçası :) özellikle MTL RDA'larda nispeten havadar kullanıyorum.

Dayanamayacağım ve whatsapp'tan yazacağım artık, ok yaydan çıktı :)

7DB39E60-0826-47AF-8AD2-1BC1F29736F3.gif

Değerlendirme yazısı bekliyoruz:coffee:???? Kısa kısa geçiştirmeyelim:p

İsim ver isim ????????????????

Dayanamayacağım ve whatsapp'tan yazacağım artık, ok yaydan çıktı :)
Yav abi ürünü alıp incelemede objektif olanı görmedik. Senin İon incelemen efsaneydi yeri geldi övdün yeri geldi gömdün :)
Şu senin elinden geçse garanti veriyorum sadece +100 satmasında katkıda bulunurdu. Ki vefalı bir Sirius kullanıcısısın.
Engin bey ayıp ediyor.

Yav abi ürünü alıp incelemede objektif olanı görmedik. Senin İon incelemen efsaneydi yeri geldi övdün yeri geldi gömdün :)
Şu senin elinden geçse garanti veriyorum sadece +100 satmasında katkıda bulunurdu. Ki vefalı bir Sirius kullanıcısısın.
Engin bey ayıp ediyor.
Yok canım ben espri yaptım aslında. Benden çok daha tecrübeli ve eski olan Türk arkadaşımız ve forumdaşımız inceleme yapacak. Hakkını teslim etmek lazım.
Ben amatörüm, keyfimce takılıyorum.

Engin bey ayıp ediyor.

Bu konuda hemfikirim @Mr. Ocean . Ben de zevkle okuyorum incelemelerinizi :) ve ürün tanımında etkin rol oynuyorlar siz her ne kadar alçakgönüllük yapsanızda :) Ben siz istemeseniz bile Hasan abiyle yollayacağım zaten Vega ve Pulse X'i :)

3 yaprak pin dr.d.coil nano coil .80 ohm

5a850325c44cd561e8ceea80c41c7a60.jpg
3fc70fdc46d9da33f80ab0058f80cc89.jpg
a6e7b477d4e19684b38864a11b9fe4d8.jpg
2b4cc3745a8cf9442c572c1d490f0f9a.jpg

hayırlı olsun :D bana baya sıkı geldi 3 pin ile bundan daha sıkı olursa şişeden likit gelir.

Geri