comandante
Council
Seni spicalı yapıcaz diye canımız çıktı. Sık dişini. Biraz daha tel pamuk sarım çeşidi dene ????ben bu spica ile barışamadım napsam biraz daha şans versem mi
Seni spicalı yapıcaz diye canımız çıktı. Sık dişini. Biraz daha tel pamuk sarım çeşidi dene ????ben bu spica ile barışamadım napsam biraz daha şans versem mi
abi bana fazla mtl geldi ben biraz mtdl ciyim bakalim deniyoruzSeni spicalı yapıcaz diye canımız çıktı. Sık dişini. Biraz daha tel pamuk sarım çeşidi dene ????
O zaman fazla zorlamayayım seniabi bana fazla mtl geldi ben biraz mtdl ciyim bakalim deniyoruz
Vefa mı kalmış azizim, 1908 ise meselemiz Vefaspor kırmızı çizgimiz...1908'de sabitledik..Forza Üsküdar Anadolu..
1909 diyor şimdi de..Vefa mı kalmış azizim, 1908 ise meselemiz Vefaspor kırmızı çizgimiz...
Gooooolllllllll ???? ???? ???? ????1909 diyor şimdi de..
Forza Borussia Dortmund efenim..
Aynı anda da yazmışız AA daha senin 11 ayın yok muyduGardaşım öyle 21 gün deyip geçme gelen bilir ????????????
Az kaldı az 28 inde terhis olacağım ondan sonra buralardayım tabi tatil modunda ????????????
@HMA bacanağım 20 e gitti ama sanki bitmiş olması gerek artık
2000 e yandan yandan mı yapıcaz derken aklıma milenyum geldi 2000 yılı 1999 31 aralık gecesi sanki arabalar artık uçacaktı ışınlanma başlayacak uçaklar fakir aracı olacaktı yollarda yürümek yerine yürüyen yollar yapılacaktı falan olmadı dimi hala bunlar
Aynı anda da yazmışız AA daha senin 11 ayın yok muydu
@comandante kalk kalk sabah oldu nerdesin uykucu ( 1 gün senden önce yazdım ya yeter bu bana )
Arada sevindiriyorum sizleri işte böle ???? ???? ????