S
Silinen üye 721
Misafir
Onun için bile dayanamıyorum avm'ye ???? Anca eşim isterse yada bir ihtiyaç olursa mecburiyetten.gezmeye değil be yaaa, serinlemeye
Onun için bile dayanamıyorum avm'ye ???? Anca eşim isterse yada bir ihtiyaç olursa mecburiyetten.gezmeye değil be yaaa, serinlemeye
yan o zaman ne diyim. beğendiremedik ???? ???? ????Onun için bile dayanamıyorum avm'ye ???? Anca eşim isterse yada bir ihtiyaç olursa mecburiyetten.
Ben avmde çalışıyorum. Durumun vahimliğini anlatmaya kelimeler yetmez.Onun için bile dayanamıyorum avm'ye ???? Anca eşim isterse yada bir ihtiyaç olursa mecburiyetten.
Bayanlara derler @Seyfullah_Taha abicim Domates salça o ne biçim kalça. Ama buna yakışmaz olmaz aksi Nalet huysuz. ????????????????????????????????Bazı anlıklara bakınca kameranın arka planındaki manzarayı siz de merak ediyormusunuz? Yoksa o pisikopat sadece ben miyim
Ekli dosyayı görüntüle 5819
Ben de yıllarca çalıştım Avm'lerde, bilirim durumlarıBen avmde çalışıyorum. Durumun vahimliğini anlatmaya kelimeler yetmez.
Net w değeri vermek doğru olmaz. Pilleriniz iyi ise 4 - 4.2 volt civarı sıcak boş buhar, 3.5 3.7 arası serin az buhar demek kısmen daha doğru olurArkadaşlar ben yeni İntake rta atomizer ve tel aldım, ancak bu tellerin kaç watt aralığında kullanmam gerektiğini bulamadım. Aldığım teller bu https://i.hizliresim.com/zGVQaY.jpg
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
eyw hocam sıkıntı yok zaiatta yok ama azdan az coktan cok gider bunu bilseler yeter@Gastly PRemium hocam geçmiş olsun, fb sayfanızda okudum şimdi...
Gardaşım noldu da, haberimiz yok.eyw hocam sıkıntı yok zaiatta yok ama azdan az coktan cok gider bunu bilseler yeter
hayırdır ne oldu @Gastly PRemium . antisosyal ben kaçırdım olanları.
Sabah beşte polis geldiğini yazmış hocam bi sıkıntı yoktur umarım...Gardaşım noldu da, haberimiz yok.
Hastalık hali sandım, en geç yarın gelirSabah beşte polis geldiğini yazmış hocam bi sıkıntı yoktur umarım...
1 ve 5 yıl arası hapis veya hagb veya 10bin gün para cezası.sıkıntı olsa cevap veremezdi. demekki durumlar çok kötü değil.