sabahçı tayfa uyanmış tüm dostlara bir çay gönderip az bi ortalıktan kaybolayım
@comandante @sihirbaz @ahmet ( çay iç bugün kahve deme işim çok ) @NekadarNicokadarThroatHit @lvnt74 @Basagar başka kalkan goygoycu varsa da göremediklerim kusuruma bakmasın
Ekli dosyayı görüntüle 5811
Aydın yanıyo anlaşılanHüloooooooo, Sihirlibuhar'ın göodbdhduebsbhaahhahah ???? ????????
@yobb sağolasın Bro Ellerin dert görmesin.
Eyvallah @yobbsabahçı tayfa uyanmış tüm dostlara bir çay gönderip az bi ortalıktan kaybolayım
@comandante @sihirbaz @ahmet ( çay iç bugün kahve deme işim çok ) @NekadarNicokadarThroatHit @lvnt74 @Basagar başka kalkan goygoycu varsa da göremediklerim kusuruma bakmasın
Ekli dosyayı görüntüle 5811
Aydın is Burning amcaAydın yanıyo anlaşılan
Aydın is Burning amca
Gölgede terliyorum, güneş altında durum vahim zaten, çay içiyorum olmuyor, su desen midem bulanana kadar içiyorum bana mısın demiyor Çaresizim
Adaya git, çık gazibeğendi'ye. Üfff dadından yenmez.Aydın is Burning amca
Gölgede terliyorum, güneş altında durum vahim zaten, çay içiyorum olmuyor, su desen midem bulanana kadar içiyorum bana mısın demiyor Çaresizim
Avm en sevmediğim mekanlar sıralamasında 1. sıradaavm ye git
Mesaideyiz, nasıl gidek Öğlen eve gidip soğuk duş almanın hayalini kuruyorum şu andaAdaya git, çık gazibeğendi'ye. Üfff dadından yenmez.
gezmeye değil be yaaa, serinlemeyeAvm en sevmediğim mekanlar sıralamasında 1. sırada