sotw
Council
Üstat siz +50, ben +40 bu saatten sonra milletin diline düşmeyelim...ohhh bi rahatlama geldi sorma
Hele o Türk varya çok tehlikeli
Üstat siz +50, ben +40 bu saatten sonra milletin diline düşmeyelim...ohhh bi rahatlama geldi sorma
???? ???? ???? ???? ???? ????Üstat siz +50, ben +40 bu saatten sonra milletin diline düşmeyelim...
????????Üstat siz +50, ben +40 bu saatten sonra milletin diline düşmeyelim...
Araştırdım Philips azur da karar kıldım hocam saolun, azur da gök mavisi demekmiş bunu da öğrendim....Bir zamanlar beyaz eşya sektöründe satış personeli olarak çalıştım. Farklı markalar da satardık çalıştığım yerde ama genelde müşteri memnuniyeti en yüksek olan ürün Philips'ti. Kendi evimde de bu markayı kullanıyorum
Aslında dün geceden beri 1907 hatta görüntü alıp paylaşsam mı diye de düşündüm, hatırası kalsın diye[emoji4]Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Sabahtan beri üye sayısı 1907 de sabit ancak devamlı yeni katılan arkadaş isimleri değişiyor.
Yeni gelen arkadaşların olduğuna eminim de yönetimin fenerli olduğundan şüphe etmeye başladım
Rogorahar güzel kullanıcı adı olur oyunlardaGürcüler genel olarak eski rus ekolünden ziyade biraz daha bizim hayat görüşümüze yakınlar. Her toplumda olduğu gibi bazıları hariç sıcakkanlı insanlar. Türkleri de genel olarak severler. Zaten baştan öğreneceğiniz birkaç kelime ile (gamarcoba ,nahvandiz, rogorahar, kargat...) sizde o sıcaklığı görürsünüz...
Yok be yav, şeker gibi insanım aslında da olağan hayatımın %0.5'inde denk gelirsiniz bu şekerliğe. O da uyurken.Üstat siz +50, ben +40 bu saatten sonra milletin diline düşmeyelim...
???? ???? Orijinali daha iyi. Hiç bozma bence.Kullanıcı adımı: Mataramasuko mu yapsam ?
Öyleyse sevdim ben bu yönetimi:=Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Sabahtan beri üye sayısı 1907 de sabit ancak devamlı yeni katılan arkadaş isimleri değişiyor.
Yeni gelen arkadaşların olduğuna eminim de yönetimin fenerli olduğundan şüphe etmeye başladım
Sayaç bozulmuş maksimumu bukaaa...Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Sabahtan beri üye sayısı 1907 de sabit ancak devamlı yeni katılan arkadaş isimleri değişiyor.
Benim telefonda öyle sayacı bozuldu. ????????????Sayaç bozulmuş maksimumu bukaaa...
1908'de sabitledik..Forza Üsküdar Anadolu..Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Sabahtan beri üye sayısı 1907 de sabit ancak devamlı yeni katılan arkadaş isimleri değişiyor.