Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir zamanlar beyaz eşya sektöründe satış personeli olarak çalıştım. Farklı markalar da satardık çalıştığım yerde ama genelde müşteri memnuniyeti en yüksek olan ürün Philips'ti. Kendi evimde de bu markayı kullanıyorum ;)
Araştırdım Philips azur da karar kıldım hocam saolun, azur da gök mavisi demekmiş bunu da öğrendim....

Bi goldenla daha tanıştım parkta, sheila, sheila da diyince sahibi ismine, sheila sheila sheila likes tequila, neyse forza votka yalnızsan tabi yoksa varsa ali veli maria siyahı beyazıyla, bi kadeh buzuyla, neyse forza Beşiktaş...

Gürcüler genel olarak eski rus ekolünden ziyade biraz daha bizim hayat görüşümüze yakınlar. Her toplumda olduğu gibi bazıları hariç sıcakkanlı insanlar. Türkleri de genel olarak severler. Zaten baştan öğreneceğiniz birkaç kelime ile (gamarcoba ,nahvandiz, rogorahar, kargat...):D sizde o sıcaklığı görürsünüz...
Rogorahar güzel kullanıcı adı olur oyunlarda :D

Gürcüler bana hep arada kalmış toplum gibi gelirler. Rus, Ermeni, Azer Türkü ve Türkiye Türkleri arasında kalıp her kültürden biraz biraz almış bir millet. Saf millet mi bilemiyorum ama bana hep melez çağrışımı yapmıştır ve kültürleri de keza öyle gibi geliyor. Kaldı ki gürcistanın yarısı Hopa'lı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri