comandante
Council
@Turk bugün hem yorgun hemde bilgisayardan bağlanamama sıkıntısından dolayı gergin azcık. kendi haline bırakıcaz birazAbi şiir sevmiyorsun sanırım...
@Turk bugün hem yorgun hemde bilgisayardan bağlanamama sıkıntısından dolayı gergin azcık. kendi haline bırakıcaz birazAbi şiir sevmiyorsun sanırım...
o çok garip bende yaşadım bir kaç kere aynısını. çok hızlı server çokkkkk ???? ???? ????yaw daha mesajı yeni yazdım ana sayfa dedim 2 ileti geldi
biriniz beğenmiş diğeriniz gözleri kalp pörtletmiş bu ne hızdır az bi yavaş sakin
@comandante @Votka
Yok kardeşim, anlamıyorum. Şiir şekil olarak güzel geliyor böyle kafiye falan ama içinden anlam çıkaracak kapasiteye sahip değilim malesef.Abi şiir sevmiyorsun sanırım...
Abi hala sinirliyim. Biliyon telefondan yazmayı da hiç sevmiyorum. Bugun boşum, ne güzel bi yazıya başlamıştım onun devamını getireyim dedim ama olmadı@Turk bugün hem yorgun hemde bilgisayardan bağlanamama sıkıntısından dolayı gergin azcık. kendi haline bırakıcaz biraz
takma kafana yaaa. sallaaaaaYok kardeşim, anlamıyorum. Şiir şekil olarak güzel geliyor böyle kafiye falan ama içinden anlam çıkaracak kapasiteye sahip değilim malesef.
Abi hala sinirliyim. Biliyon telefondan yazmayı da hiç sevmiyorum. Bugun boşum, ne güzel bi yazıya başlamıştım onun devamını getireyim dedim ama olmadı
Abi, çirkef insanları oldum olası sevmiyorum. Hele ki kadın olduğu için, bunu kullanarak adamın üstüne üstüne gelen tipleri daha da sevmiyorum ve dün tüm gün bunlarla uğraştım.takma kafana yaaa. sallaaaaa
@KediBedri seviyorum seni gardaş la, vallahi içimde geldi.
arada sende bize konuk ol ama @KediBedri. öyle kapıdan bakıp kaçma hemenAllah var ben de seni seviyorum gardaşlık
Alırım o zaman bi demli şekersiz.
Philips al derim, ütüde başarılı bir markadır.Ütü tavsiyesi yapabilecek olan var mı, bekar erkeğe gelecek bi ütü bol buharlı...
Oda arkadaşım da Philips azur al dedi kadın görüşü olarak, bende erkek kullanımı olarak fikir alayım dedim, sende Philips dediysen ben Philipse bakayım hocam...Philips al derim, ütüde başarılı bir markadır.
Kaynana memlekete gidince çocuk bize kaldı,sabaha kadar başında bekleyince tükkanı açamaz olduk üstad ???? Korsan çayı özlediniz dimi,hadi itiraf edin ????????korsan çaycı bile kayıp. sorma
çaysız kalırım @yobb ustayı satmam. o kadan net ???? ???? ???? ????Kaynana memlekete gidince çocuk bize kaldı,sabaha kadar başında bekleyince tükkanı açamaz olduk üstad ???? Korsan çayı özlediniz dimi,hadi itiraf edin ????????