Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda arkadaşım da Philips azur al dedi kadın görüşü olarak, bende erkek kullanımı olarak fikir alayım dedim, sende Philips dediysen ben Philipse bakayım hocam...
Bir zamanlar beyaz eşya sektöründe satış personeli olarak çalıştım. Farklı markalar da satardık çalıştığım yerde ama genelde müşteri memnuniyeti en yüksek olan ürün Philips'ti. Kendi evimde de bu markayı kullanıyorum ;)

Yaz geldi likit sıkıntım başladı yine :cautious:
Tütünlü likitler favorimdir her zaman ama yazın bayıyor. Pastane bana hiç gelmez, Meyve desen aşırı fresh (n) buharlamaktan ziyade yemeyi seviyorum ???? Ne yapcam pamuğa neyi damlatıp buharlıcam hiç bilmiyom ????
@yobb ver bi demli neşem yerine gelsin beaaaaaaa :D
Bu arada hava nağadar Hot be, So so so Hot ????
Birazdan buharlaşıp havaya karışcam az kaldı :D
Sizin sıkıntınız sanıyorum ki sıcakların bastırmasıyla çoğumuzda olmaya başladı..Bende normalde tütünlü likitleri seviyorum.Ancak gün içinde sıcaktan şekerlenme başlıyor ve içim zevki kaçıyor.2 ato bile çözüm olmuyor.:D
Kışın kullandığım 26 ve 27 ga telleri 28 e çektim bir nebze hem soğuk buhar alıyorum hem de şekerlenme süresi uzuyor ama sonuçta olacağına varıyor.Severek tükettiğim cherry cigar ağzımın içini balçık gibi yapıyor.Zaten meyveli likitleri gündüz tüketmem zor görünüyor.:(

Sizin sıkıntınız sanıyorum ki sıcakların bastırmasıyla çoğumuzda olmaya başladı..Bende normalde tütünlü likitleri seviyorum.Ancak gün içinde sıcaktan şekerlenme başlıyor ve içim zevki kaçıyor.2 ato bile çözüm olmuyor.:D
Kışın kullandığım 26 ve 27 ga telleri 28 e çektim bir nebze hem soğuk buhar alıyorum hem de şekerlenme süresi uzuyor ama sonuçta olacağına varıyor.Severek tükettiğim cherry cigar ağzımın içini balçık gibi yapıyor.Zaten meyveli likitleri gündüz tüketmem zor görünüyor.:(
Ben yaz kış 30 Awg kanthal kullanıyorum ;) Sürekli soğuk buhar peşindeyim hatta bu aletlerde soğuk buhar alamasam içmem.Sıcak buhar çok rahatsız ediyor beni ama bu sıkıntı başka bir şey sanki. Du bakalım çözeceğiz bir şekilde.

Seni çekebilsem çok müşteri gelicek ama kampanya filan bişeyler yapıcaz artık üstad ⭐️3 bardak çay içene 10 ml likit hediye⭐️ ????????????
Ne onla yaşanıyor ne de onsuz üstad.Kaynana evine dön torunun seni çok özlediiiii ????

Valla abi bana da rulet oynuyorum hissi yarattı, 8e giden çocuğumla kalacam deyince dedim benimkilerde ayda bir gelecekler, iki katlı olursa havuzlu tutalım dedi, bilemedim şimdi ikinci evlilikten çıkar çıkmaz bi Anna ev arkadaşını....
Gürcüler genel olarak eski rus ekolünden ziyade biraz daha bizim hayat görüşümüze yakınlar. Her toplumda olduğu gibi bazıları hariç sıcakkanlı insanlar. Türkleri de genel olarak severler. Zaten baştan öğreneceğiniz birkaç kelime ile (gamarcoba ,nahvandiz, rogorahar, kargat...):D sizde o sıcaklığı görürsünüz...

Gürcüler genel olarak eski rus ekolünden ziyade biraz daha bizim hayat görüşümüze yakınlar. Her toplumda olduğu gibi bazıları hariç sıcakkanlı insanlar. Türkleri de genel olarak severler. Zaten baştan öğreneceğiniz birkaç kelime ile (gamarcoba ,nahvandiz, rogorahar, kargat...):D sizde o sıcaklığı görürsünüz...
sen şimcik ne didin bize annamadım :D :D :D

Sonrasında gerçekten rus ruleti oynamak zorunda bırakmaz dimi hocam bu kelimeler...

Aslında alfabelerini bilmediğim için konuşma ağzıyla yazdım.Ne kadar doğru tam olarak bilemiyorum ancak gayet güzel anlaşabiliyorum.
Gamarcoba : Günaydın
Nahvandiz:İyi akşamlar
Rogorahar: Nasılsın
Kargat: İyiyim
Bico :Erkek çocuk (Bir dönem köpeğimin adıydı :D )
Gogo: Kız çocuk

İşim dolayısıyla belli zamanlarda gürcülerle temasa geçiyorum. Babam yıllar önce 1 aylığına orada kalmıştı.Ne kadar sıcakkanlı insanlar olduklarını oradan biliyorum. Tabi çoğu derdini anlatabilecek kadar Türkçe konuşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri