yobb
Council
iban yolla dermişim
dermisin ???? ???? ???? ????
iban yolla dermişim
2000 kişiyiz atarız adam başı 15 tl al sana 30 bin. az didin bence
senden gıymetlimi. para dediğin nekine, el kiri. olsa tükkan senindermisin ???? ???? ???? ????
350-450 + ultem malzemeler için 30-50 lira para verene kadar beni tatmin edecek çok daha fazla şey var.
Mal var bin lira versen de tatmin eder verdiğin para az gelir, mal var 1 lira versen gözünde büyür.
Ha bu v2nin nazarımda ki ederi 100 lira verip de çok mu verdim acaba diye düşünürecek cinsten.
Adamların tüm yayın sayfaları bile yabancılara hitap ediyor. Yerli bir yanı kalmamış gibi duruyor..
Çok pahalı abi ya350-450 + ultem malzemeler için 30-50 lira para verene kadar beni tatmin edecek çok daha fazla şey var.
Mal var bin lira versen de tatmin eder verdiğin para az gelir, mal var 1 lira versen gözünde büyür.
Ha bu v2nin nazarımda ki ederi 100 lira verip de çok mu verdim acaba diye düşünürecek cinsten.
Adamların tüm yayın sayfaları bile yabancılara hitap ediyor. Yerli bir yanı kalmamış gibi duruyor..
senden gıymetlimi. para dediğin nekine, el kiri. olsa tükkan senin
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????bu şimdi olmayan parayı vermek gibi bişey mi oldu olanı vermemek mi noldu az önce biri bana anlatsın
eyyy goygoyhane sen nelere kadirsin. onu bi kez daha gösterdin.
herşey var burada yaaa.
en önemliside sevgi var. saygı var. muhabbet var. çok güzel insanlar var
Amma ve lakin ha bu esnaflık, hırs, yerli tüketiciyi yani senin asıl destekçin ve sermayedarın olan insanları enayi yerine koymak ve eleştiriye kapalı olmak ( kalkıp da 450den 350ye düştü falan filan diye şakşak edecek varsa çok daha fazla diyeceğim var, susmaya çalışıyorum) benim hiç hoşuma gitmiyor.
Eğer gerçekten bu kadar saçma bir şey olduysa bunun linkini bulup bana özelden atar mısın ???? Bir de böyle bir şeyi forum üyeleri yaptıysa bunda Üreticinin suçu ne onu anlamadım ? Yazdıklarından anlaşılan forum üyeleri ürün için fiyat tartışması yaptı ve fiyatı olabildiğince yukarı çekip kendi ayaklarına sıktılar şeklinde...ilk troyalar falan çıktığında da yanlış hatırlamıyorsam kardeş forumda ki spica pro içinde bu yapıldı
birileri çıkıp bi fiyat attı ortaya başka birileri o kadar az olmaz el işi emeği var bu işin diyip üstüne ekledi başka bi fiyat yazıldı
daha sonra biri ama bunun malzemeside şöle böyle diyip yeni bi fiyat yazıldı çizildi
daha üretici fiyat vermeden malın fiyatı kendi kendine çıktı yada arttı bana da bu çok saçma geldi o zamandan beri uzağım bu zengin işi atomizelere
Oooooo ''Sotw Mods'' piyasaya giriş mi yapıyor yoksaYerli üreticiler, yabancı ürün tedarikçileri ayağınızı denk alın battal gazinin torunları geliyor, savulun ulen
Oooooo ''Sotw Mods'' piyasaya giriş mi yapıyor yoksa
Ohooooo ne boş yapıyon o zaman işini iyi yapan üreticilerimize İçici olmak en iyisi bu aradaAbiler yanlış anlaşılmasın
Satıcı değilim ben, içiciyim ????