Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk troyalar falan çıktığında da yanlış hatırlamıyorsam kardeş forumda ki spica pro içinde bu yapıldı
birileri çıkıp bi fiyat attı ortaya başka birileri o kadar az olmaz el işi emeği var bu işin diyip üstüne ekledi başka bi fiyat yazıldı
daha sonra biri ama bunun malzemeside şöle böyle diyip yeni bi fiyat yazıldı çizildi
daha üretici fiyat vermeden malın fiyatı kendi kendine çıktı yada arttı bana da bu çok saçma geldi o zamandan beri uzağım bu zengin işi atomizelere
Valla hocam yanlış hatırlamıyor isem o günün parası ile spica v1 150 liraya çıkmıştı. Ürünün mühendislik hataları yüzünden eleştirdik ve spica pro da şahane iş çıkardılar. Özellikle o baca yapısının eşi daha yok ve 2.eli hala 250 liralarda geziyor. Yani o mala o para verilir.

Bir de fakirs ilanlarına bakın :)
Ben bir şey demiyorum o konuda, neticede insanlar para kazanıyor bu işten. Belki yazdıklarımı okuyup vaz geçenler olur.

Yazdıklarım beni bağlar, ben bu konuda cahil yeni yetmenin tekiyim. Fikirlerim beni bağlar ve dediklerimi lütfen dikkate almayın.

Gilgamesh en kisa surede kargolayacagina dair söz verdi. Bir iki kelam yazarim dilim dondugunce. Diğer mahallede her yeni Fakir atomizerinde oldugu gibi fiyat konusunda atismalar, yerli yabanci asgari ucretler vb devam ediyor ???? Sanki adam Türkiye Cumhuriyeti Başkani :) 2 deck olayini eleştirdik, secmeli yapip 350 TL dedi emeğinin karsiligina deger bicti. Bundan öte cok konusmaninda anlami yok. Pahali dersin almazsin. Ama is herzaman oldugu gibi meyhane siyasetine dondu :)

Gilgamesh en kisa surede kargolayacagina dair söz verdi. Bir iki kelam yazarim dilim dondugunce. Diğer mahallede her yeni Fakir atomizerinde oldugu gibi fiyat konusunda atismalar, yerli yabanci asgari ucretler vb devam ediyor ???? Sanki adam Türkiye Cumhuriyeti Başkani :) 2 deck olayini eleştirdik, secmeli yapip 350 TL dedi emeğinin karsiligina deger bicti. Bundan öte cok konusmaninda anlami yok. Pahali dersin almazsin. Ama is herzaman oldugu gibi meyhane siyasetine dondu :)
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize, özellikle son kısıma ;)
Adam anlatmış Çin ile Türkiye'deki üretim arasındaki farkı, malzeme kalitesini daha ne desin.

2 deck ile olan fiyatı 450 TL olan bir atomizer pahalı olarak algılanabilir. Spica pro da 300 TL olarak pahalı olarak algılanıyordu.
Ama yerli bir mekanik mod 300 TL olarak pahalı algılanmaya biliyor. Veya artık spica pro pahalı gelmeye biliyor. 350 TL (tek deckli) İon V2 ye verir miyim? Vermem. ama 250 TL ye 2. elini alıp denerim.
Peki gözümün nuru Majörümün son versiyonu 140 TL mi olacak? Sanmıyorum. Zaten bir daha o fiyatlarda bir yerli atomizer bulabileceğimizi de sanmıyorum.
Fiyat/kazanç görecelidir. Sigara içirtmeyen her atomizer fiyatını hak ediyordur. Tıpkı, elindekiyle sigaradan uzak durabiliyorken, nefsi tatmin olmamış bizlerin arayışlarımız sonrasında başımıza gelen fiyatları hak etmemiz gibi :)
Burun kıvırdığım(ız) eski Troy 1xV3 teneke ve pico ikilisiyle 1,5 yıldır tek dal sigara içmemiş arkadaşım var. Kendisiyle gurur duyuyorum.
Dumansız kalın, buharla kalın...

Fakir in aciklamasi tatminkar benim icin. 12 yil tornacilik yaptim. 14 yildir da otomotiv sektorunde tedarikcilere makine fikstur yaptiriyorum. Bu gun bir tedarikcime spica pro yu bana kaca yaparsin dedim. Bana yapmamak icin 3000 lira yazarim dedi. Incik boncuk icin hic kullanmayacagim takimlara para verip tasarimcimi ve tezgahimi yatiramam dedi. Isin ozu bu ise girecekseniz baska is yapmaniz zor. O yuzden maliyet hesaplarken bunlari goz onune almak gerekiyor.

Eğer gerçekten bu kadar saçma bir şey olduysa bunun linkini bulup bana özelden atar mısın ???? Bir de böyle bir şeyi forum üyeleri yaptıysa bunda Üreticinin suçu ne onu anlamadım ? Yazdıklarından anlaşılan forum üyeleri ürün için fiyat tartışması yaptı ve fiyatı olabildiğince yukarı çekip kendi ayaklarına sıktılar şeklinde...

attım özelden bir tanesinin linkini

zevkler, renkler ve maddiyat.

bir ürünü sattıran sadece kalitesi, albenisi veya sağlamlığı filan değildir.
bazen daha kalitesiz bir ürünü bile üreticisinin esnaflığına adamlığına destek amaçlı alırsın.
o yüzden fazlada şeetmeye gerek yok.
isteyen alır kullanır. istemeyen almaz.
bu kadar basit ;)

Arkadaşlar biraz da ülkemizin son dönemdeki şartlarını da göz önüne alalım (Lütfen rica ediyorum konu siyasete çekilmesin lütfen) Dolarda ki dalgalanma, reel piyasalardaki belirsizlik, artan maliyetler (hammadde, işçilik, kira v.s.) fiyatları devamlı yukarı çekiyor. Umarım bu günleri mumla aramayız !

2 deck ile olan fiyatı 450 TL olan bir atomizer pahalı olarak algılanabilir. Spica pro da 300 TL olarak pahalı olarak algılanıyordu.
Ama yerli bir mekanik mod 300 TL olarak pahalı algılanmaya biliyor. Veya artık spica pro pahalı gelmeye biliyor. 350 TL (tek deckli) İon V2 ye verir miyim? Vermem. ama 250 TL ye 2. elini alıp denerim.
Peki gözümün nuru Majörümün son versiyonu 140 TL mi olacak? Sanmıyorum. Zaten bir daha o fiyatlarda bir yerli atomizer bulabileceğimizi de sanmıyorum.
Fiyat/kazanç görecelidir. Sigara içirtmeyen her atomizer fiyatını hak ediyordur. Tıpkı, elindekiyle sigaradan uzak durabiliyorken, nefsi tatmin olmamış bizlerin arayışlarımız sonrasında başımıza gelen fiyatları hak etmemiz gibi :)
Burun kıvırdığım(ız) eski Troy 1xV3 teneke ve pico ikilisiyle 1,5 yıldır tek dal sigara içmemiş arkadaşım var. Kendisiyle gurur duyuyorum.
Dumansız kalın, buharla kalın...
Altına imzamı atıyorum ????????????

Fakir in aciklamasi tatminkar benim icin. 12 yil tornacilik yaptim. 14 yildir da otomotiv sektorunde tedarikcilere makine fikstur yaptiriyorum. Bu gun bir tedarikcime spica pro yu bana kaca yaparsin dedim. Bana yapmamak icin 3000 lira yazarim dedi. Incik boncuk icin hic kullanmayacagim takimlara para verip tasarimcimi ve tezgahimi yatiramam dedi. Isin ozu bu ise girecekseniz baska is yapmaniz zor. O yuzden maliyet hesaplarken bunlari goz onune almak gerekiyor.
????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri