azash
Council
mesajı yavaş yavaş okuyunca bir an heyecan yaptım...eczaneye gittim geldim az önce. eczacı bayan iqos içiyordu. bi gömdüm bi gömdüm iqos'a. bende değiştireyim bari dedi
yanındaki kafede buluşuyoz sende takıl bize dedim en son
mesajı yavaş yavaş okuyunca bir an heyecan yaptım...eczaneye gittim geldim az önce. eczacı bayan iqos içiyordu. bi gömdüm bi gömdüm iqos'a. bende değiştireyim bari dedi
yanındaki kafede buluşuyoz sende takıl bize dedim en son
Denedinmi ION v2 ustad. Bugun girdi stoga?İyi yapmışsınız iyi, güzel ato pişman etmez
gömdüm kısmında tepeye vurmuşturmesajı yavaş yavaş okuyunca bir an heyecan yaptım...
gömdüm kısmında tepeye vurmuştur
Denemedim, deneyen ve yorumuna güvendiğim bir abimden malumat aldım Aroması ve vurumu gayet tatminkar dedi.Denedinmi ION v2 ustad. Bugun girdi stoga?
Jr gibi bir sıkılığı yerli piyasada bir daha göze almaz gibime geliyor firma...ION v2'nin sıkılığını bende merak ediyorum, Jr. gibi mi acaba?
Sadece yakışıklılığı için bile alınır bu namıssız
Aldığım bilgiye göre gayet tatminkarmış Tabi kişiden kişiye değişir, denemeden bilmek zorION v2'nin sıkılığını bende merak ediyorum, Jr. gibi mi acaba?
Valla benim de almam zor, kenarda hayalimdeki mod için biriktirdiğim bir meblağ var ve şeytan dürtüyor ama yok olmaz diyorum ????zengin işi bu. Troya M için alabilmek için 3 maaş boyunca bozuk para kumbarasındaki paraları kenara attım
heralde bunun için 6 ay kumbara doldururuz zaten o zamana başka bi tane çıkar
ben kredi çekmeye çalıştım hem fakirsin hem atomizer alıyorsun hayırdır gardaşş dedi "görevli "zengin işi bu. Troya M için alabilmek için 3 maaş boyunca bozuk para kumbarasındaki paraları kenara attım
heralde bunun için 6 ay kumbara doldururuz zaten o zamana başka bi tane çıkar
sizler gibi arkadaşlara kardeşlere sahip olduğum için ne kadar özel bir insan olduğumu bir kere daha anladım. Eagle arıyorum dedim ve 4 saat içinde buldum.
başta @serbest kardeşim olmak üzere hepinize teşekkürler Sihirli Kardeşlerim
iban yolla dermişimdu bakiyim bende bi deniyim acil 30 bin liracığa ihtiyacım var kimde varsa artık bi yardımcı olursa ???? ????