Herkes atosu nu sever ama siz abartın, Fakir alın evinizi şımartın!Aklımda deli sorular var...
Acaba forum tam açık olsa bu ion' un yeni versiyonuyla ilgili üretici buraya da konu açar mıydı. Buranında görüşü alınır mıydı ?
Aklımda deli sorular var...
Acaba forum tam açık olsa bu ion' un yeni versiyonuyla ilgili üretici buraya da konu açar mıydı. Buranında görüşü alınır mıydı ?
İnşallah yapmazlar öyle bir şey.Herkes atosu nu sever ama siz abartın, Fakir alın evinizi şımartın!
Herkes atosu nu sever ama siz abartın, Fakir alın evinizi şımartın!
mevzuyu bilenler zaten direk komaya bağlar???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? sesli güldüm
otobosa bin, marstan önceki durakta incem de, ahanda bizim köydesinTabiki inşallah. Ne tarafta sizin köy. Umarım yozgat çekerek’e yakındır.
İyi yapmışsınız iyi, güzel ato pişman etmezHafta başi hafta başi kaşinti tuttu Elimdeki spica pro lardan birini satip ION V2 MTL 4ml siparisi verdim. 100 lira zarardayiz yine ????
Ne Kit'i ya Major'ün sıkılaştırıcı kit'i vardı da benim mi haberim yok ????Bende kit yok ama bildiğin dümdüz v1.0 sanki bana göre çık sıkı değil
( demeye korkuyorum millet meşe sopaları ile dalacak diye korkuyorum ) ???? ????
Haydar amca Sen misin ????otobosa bin, marstan önceki durakta incem de, ahanda bizim köydesin
böyle daha kolay bulurotobosa bin, marstan önceki durakta incem de, ahanda bizim köydesin
Ne Kit'i ya Major'ün sıkılaştırıcı kit'i vardı da benim mi haberim yok ????
böyle daha kolay bulur
dur arayayım hemen. cam bulurum herhalde ilk tercihim eagle zatenAbi Armed satıldı, Eagle camı kırıldığı için satıştan kaldırdım. Camını temin edersen konuşuruz.
dur arayayım hemen. cam bulurum herhalde ilk tercihim eagle zaten
elimde bi tane 23 mm cam var ama keserim klonun camı uyarmı buna peki23mm'lik camı araştır abi .
He onu mu diyon Drop Kit'in olayı tamamen Aroma yaw Sıkılığa en ufak bir katkısı yok onun.drop kit vardı ya hani sabahlara kadar beklediğin tükkan tutup uğraştığın ettiğin benimde yancı olarak takıldığım
gerçi sonrasında 2 soru cevap alamadığım bi yer vardı ya ordan aldığın drop kit