comandante
Council
ne şanslısın kedilere fısıldayan adam oldun artık
ne şanslısın kedilere fısıldayan adam oldun artık
direnç değerini farklı gösterebilir (0,2 ohm civarı) bilgin olsun
mesaiden kaçış gibim sanki buKoca haftasonunu ayılmakla geçir. Sonra gel iş yerinde atomizer temizliği yap...
Ekli dosyayı görüntüle 6045
abi, yıka, kurula, pamukla, likit koy 5 dk. mesaiden kaçış demeyelim de uzun soluklu bir esneme arası verdim desek?mesaiden kaçış gibim sanki bu
Bayram öncesi alsak da bitse bu hasret artık @Uzi Mods üstad@Uzi Mods üstad.
Forumun sizin bölümü kapalı olduğundan unutulduğunuzu sanmayın. Bakın potansiyel müşteriler sağa sola gözlerini çevirir oldular
Lütfen bizi habersiz bırakmayın. Verin artık müjdeyi. ''Daha soğuk buharlı, daha vurumlu yeni Majörü Kurban Bayramı öncesi içeceksiniz'' diyin mesela...
Bizlerde çifte bayram heyecanına şimdiden kendimizi kaptıralım.
(Benim de gözüm 4ml lik İon v2 ye kayıyor. Ama 350 tl ye Majör kadar vurum alamamak var)
Bunlardan bende istiyorum aslında ama evde kuşlar var anlaşamıyorlarKusur kalamam ????????
Ekli dosyayı görüntüle 6046
Maaşallah abi. Çok güzeller.Kusur kalamam ????????
Kusur kalamam ????????
bizim köyede bekliyoz @BozBey üstadımValla allem ettim kullem ettim taşındım bu tarafa du bakalım hayırlısı ortam tedirgin
"ufff anam, yerim ben onu" olayı gerçekleşir o zaman ???? ???? ????Bunlardan bende istiyorum aslında ama evde kuşlar var anlaşamıyorlar
durup durup yarama niye barnağını basıyon kardeşim yaaaaaaTorun şart torun yoksa balık kuş derken ev barınak gibi olur