comandante
Council
evden dışarı çıkamıyom bu hafta. günde 5 defa ilaç veriyorum. kıpırdayamıyorumHe bide beni getirecen orayaemekli adamsın abi ya kak gel
çarşamba saat 5te bizim buluşma da
.

evden dışarı çıkamıyom bu hafta. günde 5 defa ilaç veriyorum. kıpırdayamıyorumHe bide beni getirecen orayaemekli adamsın abi ya kak gel
.
Hee, değil mi ya unuttum ben onu. Nasıl oldu senin kukır?evden dışarı çıkamıyom bu hafta. günde 5 defa ilaç veriyorum. kıpırdayamıyorumhaftaya çarşamba günü kontrole kadar en fazla dışarı çıkışlarım 3 saat
![]()
ilk geleceğim yer şişli olacakHe bide beni getirecen orayaemekli adamsın abi ya kak gel
.
Aynen abi, benim 5te işten çıkıp oraya gelmem sonra 8 9 gibi kalkıp geri dönmem demek, şehirlerarası yol gitmek gelmek demekilk geleceğim yer şişli olacako kadar istememe rağmen bi türlü nasip olamadı ya.
c.tesi kontrole gittik. pek fazla bi gelişme olmamış. ilacı arttırdı. ama az düzeldi gibi geldi bana. dışarı çıkınca artıyor. evden çıkaramıyom o yüzden. çok haraketli. göz kapağını kapatamayınca çevredeki ot toz çok etkileyip arttırıyor. ev hapsindeyimHee, değil mi ya unuttum ben onu. Nasıl oldu senin kukır?
cumartesi diye sordum yaAynen abi, benim 5te işten çıkıp oraya gelmem sonra 8 9 gibi kalkıp geri dönmem demek, şehirlerarası yol gitmek gelmek demek![]()
bende denedim fev. orjinaldi. bi sürü faktörü birden değerlendiriyorum. çok kolay likit pamuk değişimi. boğaz vurumu var. sopsoğuk. bu 3 ü beni etkiledi. ama önceliğim eagle. fev 2 cigünaydın güzel insanlar.
@comandante abi haftasonu yftk fev 4,5 geldi. ama stok hava vidalarıyla keyif almak imkansız. klon besleme fitilleri güzel iş görüyor. buhar buz gibi. ama keyif bir Majör asla değil...
![]()
Begenmiyirsan alayim ustadgünaydın güzel insanlar.
@comandante abi haftasonu yftk fev 4,5 geldi. ama stok hava vidalarıyla keyif almak imkansız. klon besleme fitilleri güzel iş görüyor. buhar buz gibi. ama keyif bir Majör asla değil...
![]()
majör ilk gözağrım. ???? onsuz olmaz. mezara kadar beraberiz onunla. hatta vasiyetim, onuda gömün benle dedim ???? ???? ????günaydın güzel insanlar.
![]()
satış yohhhhhhhh hediye edecek belkim bana @azash . nerden biliyon ????????????????????Begenmiyirsan alayim ustad![]()
Ben bişey demiyorum, zaten beylikdüzü gurubundayım ????????@comandante abi ilk buluşma da beni de ekliyorsun listeye biliyorsun![]()
Ben bişey demiyorum, zaten beylikdüzü gurubundayım ????????
Sonuçta aynı mahallenin çocuklarıyız ???????????? ????
yada biz Tekirdağ grubunda![]()
![]()
![]()
Sonuçta aynı mahallenin çocuklarıyız ????????
Begenmiyirsan alayim ustad![]()
Abi bu ara ne bulursam satıyorumsatış yohhhhhhhh hediye edecek belkim bana @azash . nerden biliyon ????????????????????
Tövbe estağfurullah, o neeeemiş öyle yaayesss baby![]()
![]()
![]()
![]()
Benimkisi latife, ???? ???? ???? ???? nerdeyiz goygoyhanede dimiAbi bu ara ne bulursam satıyorum2. Majör den dahi vazgeçmiştim. Küçüklük ve ekonomi modundayım bir süre daha
(keşke hediye edebilseydim. ama forumdan çekilişlerde Efkar harici ne çıkarsa hediye ederim
)
@MUSASHI üstad forum normale dönünce test ettiğimi satışa koyacağım. 2 adet kullanılmamış var onları sosyal mecrada ilana koyacağım.