Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın güzel insanlar.
@comandante abi haftasonu yftk fev 4,5 geldi. ama stok hava vidalarıyla keyif almak imkansız. klon besleme fitilleri güzel iş görüyor. buhar buz gibi. ama keyif bir Majör asla değil...
:)
bende denedim fev. orjinaldi. bi sürü faktörü birden değerlendiriyorum. çok kolay likit pamuk değişimi. boğaz vurumu var. sopsoğuk. bu 3 ü beni etkiledi. ama önceliğim eagle. fev 2 ci ;)

Begenmiyirsan alayim ustad :D
satış yohhhhhhhh hediye edecek belkim bana @azash . nerden biliyon ????????????????????
Abi bu ara ne bulursam satıyorum :) 2. Majör den dahi vazgeçmiştim. Küçüklük ve ekonomi modundayım bir süre daha :) (keşke hediye edebilseydim. ama forumdan çekilişlerde Efkar harici ne çıkarsa hediye ederim :) )
@MUSASHI üstad forum normale dönünce test ettiğimi satışa koyacağım. 2 adet kullanılmamış var onları sosyal mecrada ilana koyacağım.

Abi bu ara ne bulursam satıyorum :) 2. Majör den dahi vazgeçmiştim. Küçüklük ve ekonomi modundayım bir süre daha :) (keşke hediye edebilseydim. ama forumdan çekilişlerde Efkar harici ne çıkarsa hediye ederim :) )
@MUSASHI üstad forum normale dönünce test ettiğimi satışa koyacağım. 2 adet kullanılmamış var onları sosyal mecrada ilana koyacağım.
Benimkisi latife, ???? ???? ???? ???? nerdeyiz goygoyhanede dimi;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri