Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komik gelecek bazilarina; dünya kadar orjinal atmozer denedim 2 tane berserker 24mm yi hic satmadim. Tribeca ve grandmaster cakili berserkerler de. Tütün icinde 2 tane spica pro var.
herkesin zevki ve beğenisi farklı. onu öğrendim şu 6 aylık serüvenimde. birisinin ayılıp bayıldığını bir başkası hiç beğenmiyor. deneyerek bi dünya para harcıyoruz. birde merak olayı var. o insanı iyice yoruyor. ben çok şanslı olanlardanım herhalde. ilk duyduğum pico candır sözü oldu ve az denemede o kelimenin tam anlamını verdiğini farkettim. dümdüz bir içiciyim ben onu anladım. alengirli işler modlar atolar pek tarzım değilmiş. basit ve boğaz vurucak birde az sıkı olacak kolay açılıp kapanaca. bana yetiyormuş :)

herkesin zevki ve beğenisi farklı. onu öğrendim şu 6 aylık serüvenimde. birisinin ayılıp bayıldığını bir başkası hiç beğenmiyor. deneyerek bi dünya para harcıyoruz. birde merak olayı var. o insanı iyice yoruyor. ben çok şanslı olanlardanım herhalde. ilk duyduğum pico candır sözü oldu ve az denemede o kelimenin tam anlamını verdiğini farkettim. dümdüz bir içiciyim ben onu anladım. alengirli işler modlar atolar pek tarzım değilmiş. basit ve boğaz vurucak birde az sıkı olacak kolay açılıp kapanaca. bana yetiyormuş :)
Bende de 2 tane tesla wye 85 var, tepe tepe kullaniyorum. Atomizer de akmasin, fokurdamasin, sicak buhar olmasin yeter. Khantal A1 28-29ga harici tel kullanmam. 42 yasindayim tcr mcr vaktim ve zamanim yok bu islere :)

Valla abi orijinal fev kullanmadım ama shrenray fev 17mm var, denemek istersen göndereyim. Belki fikir verir ama listene dot mod mtl rta da al derim bence, denemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri