Bende var hocam, o öpücüklü şey ile ilişkili bir şey değil umarımElinde ammit mtl rda olan,gören,duyan,işiten bana ulaşsın lütfen ????
Abi pil kapağını çok sert guncuklama
verirken ilk dediği o oldu zaten. pil bitince bende bırakırım kullanmayıAbi pil kapağını çok sert guncuklama
Hayırlı olsun komutanım
verirken ilk dediği o oldu zaten. pil bitince bende bırakırım kullanmayı
İyi geceler SBTV halkı nasılsınızEkli dosyayı görüntüle 6027
tilemahos armed eagle ve fev 4.5 arıyorum almak için. haberiniz olsun
Fev yok haci abi piyasada. Abudik gubidik atolardan fev e sira gelmiyor. Getirseler satilir hemen. Tile düşüyor arada, haber ederim gorursemtilemahos armed eagle ve fev 4.5 arıyorum almak için. haberiniz olsun
eldekileri satıp sadece bunları kullanıcam. karar verdim.ohooooo biz ne diyozz sen ne yapıyonnnnnn bırak ya bırak
Komutan tile armed eagle orjinal kullandim. Bogaz vurumuna diyecek bir sey yok. Yalniz havadar geldi bana ya da ben cozemedim atomizeri. Tavsiye etmem sahsen.eldekileri satıp sadece bunları kullanıcam. karar verdim.
spicapro penodat colassal gidici bir tek majör ve pico kalacak bende
likitte belli artık BFReisen ve realcig gerisi tırt
denedim TAE. zaten 12 mg chem kullanıyorum. soğuk buhar benim aradığım oda onda ve fev de var.Komutan tile armed eagle orjinal kullandim. Bogaz vurumuna diyecek bir sey yok. Yalniz havadar geldi bana ya da ben cozemedim atomizeri. Tavsiye etmem sahsen.