Türk
Council
Eyvallah kardeşim var ol.Adamsın, bu tavırlarından dolayı uzaktan sevdim seni, kardeş kabul ettim ????????????
Eyvallah kardeşim var ol.Adamsın, bu tavırlarından dolayı uzaktan sevdim seni, kardeş kabul ettim ????????????
Valla ben burada ilk 2000 e Allah'ın sevdiği kullar arasında ilk 1 milyona rahat girerim diye düşünüyorum ???? mavi tik için basın kartıda dagitilsin hem mavi lustro hem mavi bileklik hem basın kartı taahhütleri var yönetimin bakalım artıkMavi tık olunca belki bizede verirler ????????????
ARANIYOR !Ekli dosyayı görüntüle 5998Ekli dosyayı görüntüle 5999
Firari yakalandı teşebbüsten vazgeçmedi
Kıhh kıhh kıheha
Darısı başımıza kardeşim, gözünaydınTekrardan hoşbuldum dostlarım bana iyi dileklerini sunan herkese çok ama çok teşekkür ederim beni seveler bizden sevmeyenler düşüsün ????????????
Darısı @aXXo kardeşimin başına ????????????
Ben kaygımı attım artık 2 haftada izne ayrıldımmı 1 temmuz itibariyleeee tamamdırrrr deymeyin keyfime
Bir kaç gün daha uzak kalabilirim forumdan sadıcımın düğünü var nasipse o kutsal görevide yerine getireyim sonra heeep forumdayım bizi sevenler ile sevgi yumağı olacağız ????????????
Neyse sevmeyenleride seviyoruz yaradandan ötürü ????
Herkeslere iyi forumlarrrr keyifli buharlar ????????????
Ozaman bugün 2 şey öğrendin demekki:Size bir şey söyleyeyim mi?
Bir çift balık bile bugün neler neler kattı bana
İnsan evladının balıktan bile öğreneceği ne çok şey var
Allah mesut etsin
İyi abi sen nasılsın?nabıyonuz millet
Aynı işte,okuyup yazıyoznabıyonuz millet
Afiyet olsun
Yapmaaaa, olan var olmayan var. Şaka biyana yarasın.
İyi uğraşıyonuz siz bu işlerle he, tel değiştirmem lazım acayip üşeniyorumMisafirliğe gittim, ato mod likit alıp geldim
sevenimiz çok demekki. para harcamadan hevesimizi almamız için ellerindeki herşeyi veriyorlar, sağolsunlarİyi uğraşıyonuz siz bu işlerle he, tel değiştirmem lazım acayip üşeniyorum
Sevilmeyecek adam mısın?sevenimiz çok demekki. para harcamadan hevesimizi almamız için ellerindeki herşeyi veriyorlar, sağolsunlar
vardır elbet sevmeyen birileride ama benim umrumda bile değilSevilmeyecek adam mısın?