Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 deck ile olan fiyatı 450 TL olan bir atomizer pahalı olarak algılanabilir. Spica pro da 300 TL olarak pahalı olarak algılanıyordu.
Ama yerli bir mekanik mod 300 TL olarak pahalı algılanmaya biliyor. Veya artık spica pro pahalı gelmeye biliyor. 350 TL (tek deckli) İon V2 ye verir miyim? Vermem. ama 250 TL ye 2. elini alıp denerim.
Peki gözümün nuru Majörümün son versiyonu 140 TL mi olacak? Sanmıyorum. Zaten bir daha o fiyatlarda bir yerli atomizer bulabileceğimizi de sanmıyorum.
Fiyat/kazanç görecelidir. Sigara içirtmeyen her atomizer fiyatını hak ediyordur. Tıpkı, elindekiyle sigaradan uzak durabiliyorken, nefsi tatmin olmamış bizlerin arayışlarımız sonrasında başımıza gelen fiyatları hak etmemiz gibi :)
Burun kıvırdığım(ız) eski Troy 1xV3 teneke ve pico ikilisiyle 1,5 yıldır tek dal sigara içmemiş arkadaşım var. Kendisiyle gurur duyuyorum.
Dumansız kalın, buharla kalın...
275 olur ustad 250 ye vermem :) 300 liralik pro yu haşat edip 250 arti kargo ya satiyorlar :)

Arkadaşlar biraz da ülkemizin son dönemdeki şartlarını da göz önüne alalım (Lütfen rica ediyorum konu siyasete çekilmesin lütfen) Dolarda ki dalgalanma, reel piyasalardaki belirsizlik, artan maliyetler (hammadde, işçilik, kira v.s.) fiyatları devamlı yukarı çekiyor. Umarım bu günleri mumla aramayız !
sorma 1000 dolarım var 5,84 de almıştım şuan banka usd kuru 5,62 alış full zarardayım beklemekten başka çözüm yok

Yerli üreticilerden sadece Spica ve ion kullanmak nasip oldu. Majör e yazıldık sonucu meçhul. ???? Penodat ise pek ilgimi çekmedi. Sırf hem destek olmak hem de denemek istedim. Ama ne yazık ki ikisi de benim içim tarzıma uymadı. ????
Flash 17, dome 3 ve tekrar döndüğüm armed ile ben ato arayışına son verdim. Sanırım bunlar bozulana kadar herhangi bir arayışa da girmeyeceğim.

1974 ve sonrası public görünüyor @Koba @Pineapple
26 hesap yönetim ve ticari hesaplardır, toplam gene 2000 yapıyordur diye düşünüyorum.
1900'den sonrası öyle abi, elle sonradan düzeltiliyor onlar. @Koba gürcüde olduğundan meşgul :)
@Pineapple 'de buralardaydı bir ara, olmazsa ben yardım edeyim, sorununuz nedir? Nedir senin sorunun? Derdin ne senin? Amacın ne arkadaşım? Hayırdır?

:D
Yeni üyelik ilk önce onay bekleyen olarak düşüyordu sisteme.Biz girip manuel onaylıyorduk.
Biraz iş yükü hafiflesin,yeni kullanıcı da mağdur olmasın diyerekten bu sistemi değiştirip @Turk 'ün de dediği gibi otomatik olarak publice düşürdük.Sonrasında ilk 2000'e kadar yine manuel olarak community aktarımını biz yapıyoruz. 2000'den sonra etliye sütlüye karışmayacağım,bena ne .... :D

Yeni üyelik ilk önce onay bekleyen olarak düşüyordu sisteme.Biz girip manuel onaylıyorduk.
Biraz iş yükü hafiflesin,yeni kullanıcı da mağdur olmasın diyerekten bu sistemi değiştirip @Turk 'ün de dediği gibi otomatik olarak publice düşürdük.Sonrasında ilk 2000'e kadar yine manuel olarak community aktarımını biz yapıyoruz. 2000'den sonra etliye sütlüye karışmayacağım,bena ne .... :D
Manuel dedi, Engel!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri