Huzur Troya serisinde valla
aynen kullanımı ve buhar ılıklığı çok idealHuzur Troya serisinde valla
Güzel günlerde kullan abim@aliemirkose kardeşim, siyah cam ve bu driptiple efsane oldu ato )) çok teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 63470
Troy X Collectors edition hocamAtomizer nedir hocam?
ama önermem
hocam elinizdeki mechler nedir bilmiyorum ama illa rda kullanmak zorunda değilsiniz. Harry Potter asası gibi rta da kullanabilirsinizTeşekkür ederim. O zaman ben geri vites yapıp aramaya devam ediyorum. Sayfa 23'teyim şu an.
hocam elinizdeki mechler nedir bilmiyorum ama illa rda kullanmak zorunda değilsiniz. Harry Potter asası gibi rta da kullanabilirsiniz
rdalar aroma odaklıdır.
o zaman rda aramanıza gerek yok en fazla idaya tank alır rba yapar kullanırsınız troy 1x v3 de kardeş olabilir onaRTA kullanamıyorum hocam ya. RDA'nın kolaylığına alışınca tank olayı fuzuli gelmeye başladı bana. Sanki beni sınırlıyor gibi.
Aklıma geldi, Doggystyle tek sevdiğim RTA. Bu zamana kadar kullandıklarımın içinde en güzeli Dvarw MTL idi. 16'lık olanını da kullanmıştım. Fakat IDA ile tanışınca elime yapıştı ve kardeş olmaya karar verdik
o zaman rda aramanıza gerek yok en fazla idaya tank alır rba yapar kullanırsınız troy 1x v3 de kardeş olabilir ona
aroma almak için uğraşmak lazım hocam. garip bağlantı noktalarına oring takmadan düzgün aroma alınamıyor. ya da aradaki parçayı çıkarmak lazım. o zaman da coil konumunu cape değmeyecek şekilde konumlandırmak lazım. cape değmese bile dripe değebiliyor. ha tabi bir de çok sıcak oluyor.@GaziHazar hocam troy x i neden önermiyorsunuz? Temizini uzun zamandır arıyorum
estağfurullah.Maymun iştahı işte Siz de haklısınız.
1 kumadan daha iyisi 2 kumadır ????