Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ef9b04ab08220dee90e8c22cc26019e7.jpg

Atomizer nedir hocam?

hocam elinizdeki mechler nedir bilmiyorum ama illa rda kullanmak zorunda değilsiniz. Harry Potter asası gibi rta da kullanabilirsiniz :)

rdalar aroma odaklıdır.

RTA kullanamıyorum hocam ya. RDA'nın kolaylığına alışınca tank olayı fuzuli gelmeye başladı bana. Sanki beni sınırlıyor gibi.

Aklıma geldi, Doggystyle tek sevdiğim RTA. Bu zamana kadar kullandıklarımın içinde en güzeli Dvarw MTL idi. 16'lık olanını da kullanmıştım. Fakat IDA ile tanışınca elime yapıştı ve kardeş olmaya karar verdik :)

RTA kullanamıyorum hocam ya. RDA'nın kolaylığına alışınca tank olayı fuzuli gelmeye başladı bana. Sanki beni sınırlıyor gibi.

Aklıma geldi, Doggystyle tek sevdiğim RTA. Bu zamana kadar kullandıklarımın içinde en güzeli Dvarw MTL idi. 16'lık olanını da kullanmıştım. Fakat IDA ile tanışınca elime yapıştı ve kardeş olmaya karar verdik :)
o zaman rda aramanıza gerek yok en fazla idaya tank alır rba yapar kullanırsınız :) troy 1x v3 de kardeş olabilir ona

@GaziHazar hocam troy x i neden önermiyorsunuz? Temizini uzun zamandır arıyorum :)
aroma almak için uğraşmak lazım hocam. garip bağlantı noktalarına oring takmadan düzgün aroma alınamıyor. ya da aradaki parçayı çıkarmak lazım. o zaman da coil konumunu cape değmeyecek şekilde konumlandırmak lazım. cape değmese bile dripe değebiliyor. ha tabi bir de çok sıcak oluyor.

bunlarla uğraştıktan sonra elde edilen aroma troy 1xv3 e yakın mı tartışılır.

yani ürün cidden collectors edition. kullanılmasın vitrinde dursun mantığında. bendekinin bazı parçaları eksik olarak kuzenimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri