SenseiVape
Commercial
@comandante komutanım bizimkini de paylaşırmısın mixxleri görsünler????☺
@comandante komutanım bizimkini de paylaşırmısın mixxleri görsünler????☺
herekemi burası değil ama sormak geldi içimden hafif benziyor (herekede yapı olmayan yer görmek zor)
abouw
hocam buna 400tl verecek zengin kim diyordum, kendini ifşa ettin
derhal vergi müfettişlerini bilgilendiriyorum
şaka bi yana güle güle için hocam, tek bir sorum var; içindeki likit kendi sattıklarından farklı mı? malum podlarda efektör oranından şikayetçiyiz...
Mersin. Hereke de ben belki bi ara çekerim dlc kuma gelsin de bi hele.herekemi burası değil ama sormak geldi içimden hafif benziyor (herekede yapı olmayan yer görmek zor)
Kocaelinde değilim hocam Mersin burası.herekemi burası değil ama sormak geldi içimden hafif benziyor (herekede yapı olmayan yer görmek zor)
Maşallah maşallah ????aa bugün 3. yıl dönümüymüş benim üyeliğimin "çabuk birisi üyeliğim hakkında güzel bi'şeyler söylesin" diyerek adnan bowtar'a bağlayayım ..
dlc nduro benim zamanında ilk sahibi olan arkadaşımdan sahalara saldığım mı acaba? alırım bi' seri no ..
Evet güzel Ato hocam dediğiniz gibi 3 ay yakın bekledim sıfırı almak için nasip değilmiş piyasada bulamıyınca @BigEagle hüseyin abi sağolsun dayanamadı halime sanırım bana yolladı ????Ekli dosyayı görüntüle 63443
değilmiş ama çok güzel atomizer özlediğim tek mtl atodur nduro. güle güle kullanın hocam ..
sen benden daha çok hakediyorsun o atomizeri. ama vasiyetimdir altına dlc mod alasın üzme kuzumuEvet güzel Ato hocam dediğiniz gibi 3 ay yakın bekledim sıfırı almak için nasip değilmiş piyasada bulamıyınca @BigEagle hüseyin abi sağolsun dayanamadı halime sanırım bana yolladı ????
ben de sandım bana deniyor ???? anlık heyecanlandım, şöyle bir yerimde zıpladımsen benden daha çok hakediyorsun o atomizeri. ama vasiyetimdir altına dlc mod alasın üzme kuzumu
hocam ikisini de alıp denemek lazım100 puff aldım almadım ve öldü hocam cihaz. arkadaş uzatması olduğunu belirtmiştim, hiç hakim değilim yani saltica markasına da salt olaylarına da. aynı markanın mamülü ise aynıdır ama muhtemelen yani/herhalde/galiba/kuvvetle muhtemel ..
aynı benim gibi bi' adamsınız o zaman hocam nasty'nin tekrar doldurulabilir 9000 puffluklarından alıp akabinde de orijinal likitlerini bulma ihtimaliniz daha yüksek olabilir, saltica tekrar doldurulabilir değil sonuçta. içini açayım dedim deri altı gövdesi metal çıktı bu arada, hala cebelleşiyorum, henüz ulaşamadım süngerli likit haznesi kısmına. geçmişte vozol 10000puff'ı parçalamıştım benzer şekilde, o çok daha parçalanasıydı..hocam ikisini de alıp denemek lazım
disposable düşmanıyım ancak belki bu firma bi tık beni kendine çeker dedi amaş işesi 260tl likitin???? pod için 400tl çok deli manyak über bir fiyat, hayatta vermem hediye edilirse itiraz etmem
Bitanedir Hüseyin abim bu camiada gerçekten abi olarak gördüğüm ender kişilerdendir lafına sözüne itimat edilirEvet güzel Ato hocam dediğiniz gibi 3 ay yakın bekledim sıfırı almak için nasip değilmiş piyasada bulamıyınca @BigEagle hüseyin abi sağolsun dayanamadı halime sanırım bana yolladı ????
hocam evime sokasım yok disposable ama tatile vs giderken acaba çantada yedek dursa mı durumuna düşüyor insan... hani coil yakarsam açar bunu içerim diyorumaynı benim gibi bi' adamsınız o zaman hocam nasty'nin tekrar doldurulabilir 9000 puffluklarından alıp akabinde de orijinal likitlerini bulma ihtimaliniz daha yüksek olabilir, saltica tekrar doldurulabilir değil sonuçta. içini açayım dedim deri altı gövdesi metal çıktı bu arada, hala cebelleşiyorum, henüz ulaşamadım süngerli likit haznesi kısmına. geçmişte vozol 10000puff'ı parçalamıştım benzer şekilde, o çok daha parçalanasıydı..
Vape aksesuarları deri saklama kutusu ile 9 DIY e-sigara seti 1 set : Amazon.com.tr: Yapı Markethocam evime sokasım yok disposable ama tatile vs giderken acaba çantada yedek dursa mı durumuna düşüyor insan... hani coil yakarsam açar bunu içerim diyorum
ama fiyatları görünce şener şen gibi kaçıyorum???? yurtdışı çıkıcam nasipse belki o zaman alırım, 5 pod 20eur kampanyaları oluyor
hocam evime sokasım yok disposable ama tatile vs giderken acaba çantada yedek dursa mı durumuna düşüyor insan... hani coil yakarsam açar bunu içerim diyorum
ama fiyatları görünce şener şen gibi kaçıyorum???? yurtdışı çıkıcam nasipse belki o zaman alırım, 5 pod 20eur kampanyaları oluyor