Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abouw
hocam buna 400tl verecek zengin kim diyordum, kendini ifşa ettin
derhal vergi müfettişlerini bilgilendiriyorum
şaka bi yana güle güle için hocam, tek bir sorum var; içindeki likit kendi sattıklarından farklı mı? malum podlarda efektör oranından şikayetçiyiz...

100 puff aldım almadım ve öldü hocam cihaz. arkadaş uzatması olduğunu belirtmiştim, hiç hakim değilim yani saltica markasına da salt olaylarına da. aynı markanın mamülü ise aynıdır ama muhtemelen yani/herhalde/galiba/kuvvetle muhtemel :D ..

sen benden daha çok hakediyorsun o atomizeri. ama vasiyetimdir altına dlc mod alasın üzme kuzumu :D
ben de sandım bana deniyor ???? anlık heyecanlandım, şöyle bir yerimde zıpladım :D

güle güle kullanın @Salih hocam. dlc olmayanı bile güzeldir o namıssızın. bende normali vardı, yine de sadık yarimdi, ta ki paraya sıkışana dek :oops:

"berserker mini emcüklerken windows 10'dan yazıldı" :p..

100 puff aldım almadım ve öldü hocam cihaz. arkadaş uzatması olduğunu belirtmiştim, hiç hakim değilim yani saltica markasına da salt olaylarına da. aynı markanın mamülü ise aynıdır ama muhtemelen yani/herhalde/galiba/kuvvetle muhtemel :D ..
hocam ikisini de alıp denemek lazım
disposable düşmanıyım ancak belki bu firma bi tık beni kendine çeker dedi amaş işesi 260tl likitin???? pod için 400tl çok deli manyak über bir fiyat, hayatta vermem hediye edilirse itiraz etmem

hocam ikisini de alıp denemek lazım
disposable düşmanıyım ancak belki bu firma bi tık beni kendine çeker dedi amaş işesi 260tl likitin???? pod için 400tl çok deli manyak über bir fiyat, hayatta vermem hediye edilirse itiraz etmem
aynı benim gibi bi' adamsınız o zaman hocam :D nasty'nin tekrar doldurulabilir 9000 puffluklarından alıp akabinde de orijinal likitlerini bulma ihtimaliniz daha yüksek olabilir, saltica tekrar doldurulabilir değil sonuçta. içini açayım dedim deri altı gövdesi metal çıktı bu arada, hala cebelleşiyorum, henüz ulaşamadım süngerli likit haznesi kısmına. geçmişte vozol 10000puff'ı parçalamıştım benzer şekilde, o çok daha parçalanasıydı..

aynı benim gibi bi' adamsınız o zaman hocam :D nasty'nin tekrar doldurulabilir 9000 puffluklarından alıp akabinde de orijinal likitlerini bulma ihtimaliniz daha yüksek olabilir, saltica tekrar doldurulabilir değil sonuçta. içini açayım dedim deri altı gövdesi metal çıktı bu arada, hala cebelleşiyorum, henüz ulaşamadım süngerli likit haznesi kısmına. geçmişte vozol 10000puff'ı parçalamıştım benzer şekilde, o çok daha parçalanasıydı..
hocam evime sokasım yok disposable ama tatile vs giderken acaba çantada yedek dursa mı durumuna düşüyor insan... hani coil yakarsam açar bunu içerim diyorum
ama fiyatları görünce şener şen gibi kaçıyorum???? yurtdışı çıkıcam nasipse belki o zaman alırım, 5 pod 20eur kampanyaları oluyor

hocam evime sokasım yok disposable ama tatile vs giderken acaba çantada yedek dursa mı durumuna düşüyor insan... hani coil yakarsam açar bunu içerim diyorum
ama fiyatları görünce şener şen gibi kaçıyorum???? yurtdışı çıkıcam nasipse belki o zaman alırım, 5 pod 20eur kampanyaları oluyor

ben de işim olmaz diyorum ama arkadaş her yeni pod denettiğinde de her şeyi satıp şunlara mı geçsem diye düşündürtüyor ???? oda oda değil oto sanayiye döndü benim, ato mod aksesuar stand derken showroom açacak noktadayım :ROFLMAO: kafalar karışık ama hala, çünkü sıfır nikotine inebildim çok şükür. ama şöyle de bir durum var ki... ayıptır söylemesi 4 bira devirdim biraz evvel, ardından 2 fırt çekeyim dedim salitica'dan hanidir yatıyor pamuk son likit kalıntılarını da emmiştir deyip... ve kafası biradan iyidi o nic salt'ın :ROFLMAO: pod'lar aşırı bağımlılık sebebi bence, tehlikenin farkında mıyız? :)..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri