Salih
Community
Tehlikeliler listemdesin ????
(Çok hoş)
Tehlikeliler listemdesin ????
Ne birde DLC kuma ve ultem setmi yoksa ????1 kumadan daha iyisi 2 kumadır ????
daha iyisi 2 beyaz 1 kara dır ... az kaldı inşaAllah1 kumadan daha iyisi 2 kumadır ????
bir yildir hevesim dustu, elimdekilerle oynuyorum artik.Tehlikeliler listemdesin ????
(Çok hoş)
En güzeli üstat sonu yok ama elindekiler boş değil görüyorum ????bir yildir hevesim dustu, elimdekilerle oynuyorum artik.
iyi ki onceki doneme denk gelmedin
???? Beşiktaş... her şeyin en iyisi en güzeli dostların olsun inşallah. Benimde bi tane siyah hevesim var bakalım nasipdaha iyisi 2 beyaz 1 kara dır ... az kaldı inşaAllah
Kazara denk gelirsen alcam denemek istediklerm arasında son zamanlar diplomat kafayı taktım nedense major'ün yeni versiyon hali bu olurdu gibi geliyor ato banao hala en sevdigim
Güzellik ????
yenilerle neredeyse hic ilgilenmiyorum epeydir, sen soyleyince baktim da diplomat daha cok millennium'a benziyor. denemediysen ona da bakabilirsin diplomat yayginlasana kadar.Kazara denk gelirsen alcam denemek istediklerm arasında son zamanlar diplomat kafayı taktım nedense major'ün yeni versiyon hali bu olurdu gibi geliyor ato bana
Denedim güzel ato nedense uçuk fiyatlarda o fiyatlarda daha çok alternetifler doğuyor tek mod ato kullanlar için güzel seçim olabiliryenilerle neredeyse hic ilgilenmiyorum epeydir, sen soyleyince baktim da diplomat daha cok millennium'a benziyor. denemediysen ona da bakabilirsin diplomat yayginlasana kadar.
nduro umarım bu konuşulanları duymuyordurDenedim güzel ato nedense uçuk fiyatlarda o fiyatlarda daha çok alternetifler doğuyor tek mod ato kullanlar için güzel seçim olabilir
"aramakla bulunmaz ama bulanlar sadece arayanlardır "Çok şükür hocam arıyınca bulunmuyor meretler ????
mat siyah shrink al artik yaw