GaziHazar
Admin
İkna edemedik yesil seviyormus ….mat siyah shrink al artik yaw
İkna edemedik yesil seviyormus ….mat siyah shrink al artik yaw
Yeşil ve mor aldım odb’denmat siyah shrink al artik yaw
driptiplerin etkisi nasıl kumada üstadım,orj.ne göre ?
driptip kısa ve dar olursa yıllardır kullandığım standart sarımda 28/29 ga 2.5 mm 6/5 tur 1.2 ohm dudağım yanıyor. @ehy hocamın bu driptip leri bana ilaç oldu . bu söylediğim sadece kuma için değil nduro için de böyleydi neredeyse yarıya yakın boy farkı var 2 atomizer arasında ama ben kısa driptip ile içemiyorum .driptiplerin etkisi nasıl kumada üstadım,orj.ne göre ?
tşk ederim nazik cevaplar ve bilgilendirme için.driptip kısa ve dar olursa yıllardır kullandığım standart sarımda 28/29 ga 2.5 mm 6/5 tur 1.2 ohm dudağım yanıyor. @ehy hocamın bu driptip leri bana ilaç oldu . bu söylediğim sadece kuma için değil nduro için de böyleydi neredeyse yarıya yakın boy farkı var 2 atomizer arasında ama ben kısa driptip ile içemiyorum .
Sağdaki baya temiz duruyor????
Satim sanaSağdaki baya temiz duruyor????
Olur alalım bi tane daha????????Satim sana
emekli olabilseydim şöyle bir cıhaz alırdımEkli dosyayı görüntüle 63658
Sessiz bir pazar gününden...
Fiyatından ziyade hocam modda atomizer de dostlardan geldi. Mod @Salih kardeşimin hediyesiemekli olabilseydim şöyle bir cıhaz alırdım
bu ve benzeri cıhazlara bakıyorum tasarım olarak 2500.tl ile 4000 .arası görüyorum
Güzel cihaz kendi chip ne sahip en beğendiğim sbslerden diğeride brunhildleemekli olabilseydim şöyle bir cıhaz alırdım
bu ve benzeri cıhazlara bakıyorum tasarım olarak 2500.tl ile 4000 .arası görüyorum
???? onuda bana gönderdin ama kardeşimGüzel cihaz kendi chip ne sahip en beğendiğim sbslerden diğeride brunhildle
Senden değerli değil abi ???????????? onuda bana gönderdin ama kardeşim
Can sın kardeşimSenden değerli değil abi ????????