Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelmedi..

dün sabahtan akşama kadar perdeler açık yatağa oturmuş vaziyette bekledim filtre kahve termosomu da yanıma alıp. baktım olmuyor şubeye adam saldım, dağıtımda dediler, kurtenin bumarasını veremeyiz dediler, 17:30'a kadar gelebilir dediler, ama gelmedi pek sevgili aras kargocu.

sabah 9'da da arayıp adres eksik yazılmış sizin o yüzden gelemedik, düzeltip tekrar dağıtıma çıkacağız muhabbeti yaptılar, kalsın biz gelir şubeden alırız dedik.

kargonun takip sayfasında son durumu dün gece değil bir önceki gece 00:00'da şubeden teslim alacağımı söylemişim şeklinde, yani kargo daha kargoya verilmeden önceki gece :) son hareketi ise dün öğlen şubeye ulaşmış ve araçtan indiriliyor şeklinde.

aras eski sürat olmuş sanırım bizim bölgede.

aranızda kargo bekleyen herkese bol şans ve sabır diliyorum..
Bu aralar kargo ile bende çok sıkıntı yaşıyorum 2 gün önce 4 kişiye kargo çıkartım yurtiçi ile verdiğim şube başka bir şubeye gönderiyor verdiğim günden 2 gün sonra irsaliye kesiyor başka şehir başka şubeden onuda yanlış kesiyorlar adresi yanlış yapmaktan tekrar beklemeye alıp tekrar irsaliyesini kesiyor beni şaşırtan olay ise 4 kargoyu da yanlış irsaliye kesmesi kargocu arkadaşımızın????

Bu aralar kargo ile bende çok sıkıntı yaşıyorum 2 gün önce 4 kişiye kargo çıkartım yurtiçi ile verdiğim şube başka bir şubeye gönderiyor verdiğim günden 2 gün sonra irsaliye kesiyor başka şehir başka şubeden onuda yanlış kesiyorlar adresi yanlış yapmaktan tekrar beklemeye alıp tekrar irsaliyesini kesiyor beni şaşırtan olay ise 4 kargoyu da yanlış irsaliye kesmesi kargocu arkadaşımızın????
yurtiçinde sorun var bu ara. aldığım driptipler salı ve çarşamba günü öğlenden sonra dağıtıma çıktı ***** kodu ile teslim alabilirsiniz mesajı geldi ama gelen giden olmadı . bu sabah ben gidip aldım paket şubedeydi.

Adrese teslim istediyseniz kargonuzu lütfen bekleyin. Şubelerin çoğu maliyet düşürmek için bilerek gitmiyorlar. Parasını verdiğiniz hizmeti sonuna kadar alın. Yıldırıp ayaklarına getirtiyorlar. Alıştırmayın bu haksızlığı yapmalarına.

gelmedi..

dün sabahtan akşama kadar perdeler açık yatağa oturmuş vaziyette bekledim filtre kahve termosomu da yanıma alıp. baktım olmuyor şubeye adam saldım, dağıtımda dediler, kurtenin bumarasını veremeyiz dediler, 17:30'a kadar gelebilir dediler, ama gelmedi pek sevgili aras kargocu.

sabah 9'da da arayıp adres eksik yazılmış sizin o yüzden gelemedik, düzeltip tekrar dağıtıma çıkacağız muhabbeti yaptılar, kalsın biz gelir şubeden alırız dedik.

kargonun takip sayfasında son durumu dün gece değil bir önceki gece 00:00'da şubeden teslim alacağımı söylemişim şeklinde, yani kargo daha kargoya verilmeden önceki gece :) son hareketi ise dün öğlen şubeye ulaşmış ve araçtan indiriliyor şeklinde.

aras eski sürat olmuş sanırım bizim bölgede.

aranızda kargo bekleyen herkese bol şans ve sabır diliyorum..
izmittte ptt sorun :/ diğerleri yine 1-2 gune getiriyor
amazon geldiğinden beri herşeyi amazondan alıyorum artık 15saate elımde oluyor 5-10 aramayın amazondan şaaşmayın

e890e99ec4a4a129a6a7869a7d13c009.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vallahi arkadaş "bitti bitecek, al öldür" dedi ???? yoksa benim böyle salt sult şeyler ile işim olmaz ???? ama gavur yapmış, deri meri bir de namıssız ????..
Ekli dosyayı görüntüle 63385
abouw
hocam buna 400tl verecek zengin kim diyordum, kendini ifşa ettin
derhal vergi müfettişlerini bilgilendiriyorum
şaka bi yana güle güle için hocam, tek bir sorum var; içindeki likit kendi sattıklarından farklı mı? malum podlarda efektör oranından şikayetçiyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri