Salih
Community
Bu aralar kargo ile bende çok sıkıntı yaşıyorum 2 gün önce 4 kişiye kargo çıkartım yurtiçi ile verdiğim şube başka bir şubeye gönderiyor verdiğim günden 2 gün sonra irsaliye kesiyor başka şehir başka şubeden onuda yanlış kesiyorlar adresi yanlış yapmaktan tekrar beklemeye alıp tekrar irsaliyesini kesiyor beni şaşırtan olay ise 4 kargoyu da yanlış irsaliye kesmesi kargocu arkadaşımızın????gelmedi..
dün sabahtan akşama kadar perdeler açık yatağa oturmuş vaziyette bekledim filtre kahve termosomu da yanıma alıp. baktım olmuyor şubeye adam saldım, dağıtımda dediler, kurtenin bumarasını veremeyiz dediler, 17:30'a kadar gelebilir dediler, ama gelmedi pek sevgili aras kargocu.
sabah 9'da da arayıp adres eksik yazılmış sizin o yüzden gelemedik, düzeltip tekrar dağıtıma çıkacağız muhabbeti yaptılar, kalsın biz gelir şubeden alırız dedik.
kargonun takip sayfasında son durumu dün gece değil bir önceki gece 00:00'da şubeden teslim alacağımı söylemişim şeklinde, yani kargo daha kargoya verilmeden önceki gece son hareketi ise dün öğlen şubeye ulaşmış ve araçtan indiriliyor şeklinde.
aras eski sürat olmuş sanırım bizim bölgede.
aranızda kargo bekleyen herkese bol şans ve sabır diliyorum..