Sevgili
@ehy dostum. Hikayenin en basindan beri takip ettigimi buradan da yazmak isterim. Urunlerin cok guzel ve kaliteli oldugunu bildigim gibi elime gecince de pekismis oldu.
sevgili
@comandante abimin de bahsettigi gibi gercekten high end bir urun ortaya cikti. bedel konusunda (maliyetleri bildigim icin de) gercekten cok uygun fiyatta tuttugunu hemen hemen her konusmamizda sana soylemistim. eskiden ben de urun fiyatlari konusunda serzeniste bulunurdum; ancak ticarette ilerledikce, ekonomi dusunuldugunde, hammaddenin mensei konusundaki kur durumlari goz onunde tutuldugunda: uyguladigin fiyat politikasi cidden cok uygun. E tabi bir de her urun her butceye uymayabilir.
“urunu burada uretmedin mi yeaa” cumleleri de gelmistir mutlaka
benim de daha once yaptigim; ureticiye yuklenme konusunda gercekten guzel, ilimli ve cana yakin bir tutum izledigini de belirtmek isterim. Sonucta uzun suredir forumdaki aksakliklara fazla ses cikarilmazken ureticiye yuklenmek biraz daha kolay sanirim. Yani sevgili Zeus (Koba) kizabilir yazdigima ancak buralar biraz ilgisiz kaldi. Arada bakiyorum da tek serzenisi olan benim gibi geliyor.
bunun yaninda planlamani bozan resmi ben atimistim
kusura bakma artik