Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ederim hocam.

Bayram sonrası tüm modeller için burada stok açacağım, o sebeple stok sıkıntınız olmayacaktır. İstediğiniz modele ulaşabileceksiniz:)
bizi 2. plana attığın için kırılmış hatta hakkım değil belki ama biraz da kızmıştım. gittim bi sürü driptip aldım. bayramdan sonra buraya stok açtığında umarım resimleride görülebilir şekilde yüklersin 2-3 tane de senden almak istiyorum.

Sevgili @ehy süreci başından beri takip eden biri olarak ümidimi hep taze tuttum ve (açıkça davranarak) kısa süreli bekleyişin ardindan haber vermezsen darilirim demiştim ????
Önsözü bir kenara bırakırsak
Sana bunları yazdım ama bir de buradan yazmış olayım
Herşey için teşekkürler,iyi ki varsın ????
Bende sözümü tutmuş oldum bir nevi
???????? Gönül isterdi ki tüm setlerden 1 er tane set edineyim ama olmadı
Yine de iyi bir set yaptigimi düşünüyorum ????
Üstad çok teşekkür ederim. Güzel günlerde keyifle kullanırsın inşallah :)

bizi 2. plana attığın için kırılmış hatta hakkım değil belki ama biraz da kızmıştım. gittim bi sürü driptip aldım. bayramdan sonra buraya stok açtığında umarım resimleride görülebilir şekilde yüklersin 2-3 tane de senden almak istiyorum.
İkinci plan gibi düşünmeyin. Benim yerimde olsanız nasıl davranırdınız bilemiyorum ama bazı şartlar o şekilde gelişte.

resimleri ayrı ayrı yükleyeceğim, kafamda çerçeveyi 4’e bölmek vardı. Belki yinede çözünürlük düşük olursa, ilan altına bir resim linki ekleyerek bu durumu çözeriz bence :)
Teşekkürler

Sevgili @ehy dostum. Hikayenin en basindan beri takip ettigimi buradan da yazmak isterim. Urunlerin cok guzel ve kaliteli oldugunu bildigim gibi elime gecince de pekismis oldu.

sevgili @comandante abimin de bahsettigi gibi gercekten high end bir urun ortaya cikti. bedel konusunda (maliyetleri bildigim icin de) gercekten cok uygun fiyatta tuttugunu hemen hemen her konusmamizda sana soylemistim. eskiden ben de urun fiyatlari konusunda serzeniste bulunurdum; ancak ticarette ilerledikce, ekonomi dusunuldugunde, hammaddenin mensei konusundaki kur durumlari goz onunde tutuldugunda: uyguladigin fiyat politikasi cidden cok uygun. E tabi bir de her urun her butceye uymayabilir.

“urunu burada uretmedin mi yeaa” cumleleri de gelmistir mutlaka :D

benim de daha once yaptigim; ureticiye yuklenme konusunda gercekten guzel, ilimli ve cana yakin bir tutum izledigini de belirtmek isterim. Sonucta uzun suredir forumdaki aksakliklara fazla ses cikarilmazken ureticiye yuklenmek biraz daha kolay sanirim. Yani sevgili Zeus (Koba) kizabilir yazdigima ancak buralar biraz ilgisiz kaldi. Arada bakiyorum da tek serzenisi olan benim gibi geliyor.

bunun yaninda planlamani bozan resmi ben atimistim :) kusura bakma artik :p

Son düzenleme:
Sevgili @ehy dostum. Hikayenin en basindan beri takip ettigimi buradan da yazmak isterim. Urunlerin cok guzel ve kaliteli oldugunu bildigim gibi elime gecince de pekismis oldu.

sevgili @comandante abimin de bahsettigi gibi gercekten high end bir urun ortaya cikti. bedel konusunda (maliyetleri bildigim icin de) gercekten cok uygun fiyatta tuttugunu hemen hemen her konusmamizda sana soylemistim. eskiden ben de urun fiyatlari konusunda serzeniste bulunurdum; ancak ticarette ilerledikce, ekonomi dusunuldugunde, hammaddenin mensei konusundaki kur durumlari goz onunde tutuldugunda: “urunu burada uretmedin mi yeaa” cumleleri gelmistir mutlaka :D

benim de daha once yaptigim; ureticiye yuklenme konusunda gercekten guzel, ilimli ve cana yakin bir tutum izledigini de belirtmek isterim. Sonucta uzun suredir forumdaki aksakliklara fazla ses cikarilmazken ureticiye yuklenmek biraz daha kolay sanirim. Yani sevgili Zeus (Koba) kizabilir yazdigima ancak buralar biraz ilgisiz kaldi. Arada bakiyorum da tek serzenisi olan benim gibi geliyor.

Hazar yerin benim için çok başka, şuana kadar verdiğin destek, tanıştırdığın insanlar ve verdiğin bilgiler pahabiçilemez:)
Teşekkür ediyorum herşey için, kusurluk bir durum yok. Aksine teşekkür edilecek çok şey var :)

sevgili @comandante abimin de bahsettigi gibi gercekten high end bir urun ortaya cikti. bedel konusunda (maliyetleri bildigim icin de) gercekten cok uygun fiyatta tuttugunu hemen hemen her konusmamizda sana soylemistim. eskiden ben de urun fiyatlari konusunda serzeniste bulunurdum; ancak ticarette ilerledikce, ekonomi dusunuldugunde, hammaddenin mensei konusundaki kur durumlari goz onunde tutuldugunda: uyguladigin fiyat politikasi cidden cok uygun. E tabi bir de her urun her butceye uymayabilir.

Sen yok musun sen ahh ah ????????????????????

paylaşmasaydın bana ne bana ne ... duygularımızla oynadın :cry: neyse 2 driptip hediye eder gönlümü alırsın :P

@ehy aha bak bu konuya girmesem haberim olmicaktı
olmuyo böyle, konu bekliyoruz güzel resimler bekliyoruz bide dolar düşsün diye bekliyorum ben ucuza üretilirse ucuza alırız
hanıma diyemiyom bak ben bunu aldım diye????
:) ne stres ne stres. Ucuza ekmek bile yok artık. Maalesef bu duruma sürüklüyorlar bizi.
Doların düşmesi cidden bu ülkenin dönüm noktası olur, inşallah olur en yakın zamanda. Yürekten katılıyorum.

BDC0467D-8CF2-4390-8F54-1FADB4FDB117.jpeg5CBEC187-EA63-49E9-A40A-A3DD1EEF37BF.jpeg1659B1E8-8516-469D-9C9B-CC6D3AA1CEAA.jpeg14943E8E-3D51-4858-8CD0-E576C494B9AC.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri