Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telegramda üstadım gizli bir yer değil.
Burada yasak olabilir diye isim zikredemiyorum bazen.
Valla hocam kendi adıma bir tık hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek istiyorum.
Ben başından beri heyecanla bekliyorum driptiplerinizi, yorum yaptım sataştım size mesajlarla hatta ama ilk üretimin burada değil de telegramda yapılması üzdü biraz ????
Size de hak veriyorum gerçi, sonuçta burada günlük 50 üye aktifse telegramda belki 1000 kişi görür ilanınızı ama en azından bi 10 set de buraya ayırsaydınız keşke.
Neyse vardır bir bildiğiniz illaki, artık nasipse 2. üretimden alırız biz de napalım :)
@BigEagle üstadımla aynı şaşkınlığı paylaştık görsellerde ürünlerinizi görünce ????

Ben başından beri heyecanla bekliyorum driptiplerinizi, yorum yaptım sataştım size mesajlarla hatta ama ilk üretimin burada değil de telegramda yapılması üzdü biraz ????
Size de hak veriyorum gerçi, sonuçta burada günlük 50 üye aktifse telegramda belki 1000 kişi görür ilanınızı ama en azından bi 10 set de buraya ayırsaydınız keşke.
Neyse vardır bir bildiğiniz illaki, artık nasipse 2. üretimden alırız biz de napalım :)
@BigEagle üstadımla aynı şaşkınlığı paylaştık görsellerde ürünlerinizi görünce ????
Valla yorum yapmayacaktim aslında ama, bu forumun öyle katı tutumu yok, olmadı da bildiğim kadarıyla. Burada satış ilanı açarken bile başka platformlarda da satışta diye özgürce seçebiliyoruz...
Telegramda üstadım gizli bir yer değil.
Burada yasak olabilir diye isim zikredemiyorum bazen.

Son kısım için cevap vereyim;
İkinci kısım üretim olmayacak, ürünler hali hazırda üretilmiş durumda. Sadece montaj ve kuruma süresi bekleyecek hepsi bu.

detay vereyim; 200 adet ürün ürettim. Bunun bir kısmı dışarıya bir kısmı buraya şeklinde. Sadece bir sıraya koymam gerekti hepsi bu. Ama benim işim mimarlık, bu işle alakam yok ama hobi işte nereye sürüklüyor insanı.

harcadığım parayı hızlı bir şekilde yerine koymam gerekiyor, ciddi bir bütçe çıktı cebimden bu iş için. Bugün maaşla çalışan biri için ha deyince çıkarılamayacak bir bütçe oldu.

Konuyu açtığınızda size bir yazı yazmıştım hatırlar mısınız , burada ürettiğiniz zaman İvan’ın fiyatından aşağı olmayacak yakın veya daha fazla olur demiştim. Şimdi tam o konumda ürün fiyatı, çok eleştiri aldı ama harcanan para ve malzeme belliydi. Gibi bir sürü faktör var hocam, zor bir süreç.

sevgiler

Valla yorum yapmayacaktim aslında ama, bu forumun öyle katı tutumu yok, olmadı da bildiğim kadarıyla. Burada satış ilanı açarken bile başka platformlarda da satışta diye özgürce seçebiliyoruz...

Tutumun katılığı değil, sadece etik olan kısmıda düşünmekte fayda var üstad.
Mtlpremium,
Vapezone kanallarında satışta üstadım. Kısıtlı modsller stoklarda. Madem bu şekilde bilgi vereyim.

s5chf8g.jpg

mygxmfj.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri