Salih
Community
Hocam güzellermiş satışa çıktığında haberimiz olursa almak isterim ayrıca güzel satışlarınız olmasını dilerim ????merhaba
1-2 iki gün içinde satışa sunacağım hocam aksilik olmazsa inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 63111
Hocam güzellermiş satışa çıktığında haberimiz olursa almak isterim ayrıca güzel satışlarınız olmasını dilerim ????merhaba
İnşallah ilan paylaşacağım.Hocam güzellermiş satışa çıktığında haberimiz olursa almak isterim ayrıca güzel satışlarınız olmasını dilerim ????
Aaaaa hocam valla çok güzel olmuş, elinize sağlıkmerhaba
hocam resimler net değil , net görme şansımız varmı acaba?merhaba
beklememize değmiş
Hocam bu fotoya bekleyeceksek high&end anlıklara ömrümüz yetmez????????beklememize değmiş
Teşekkürler. Ben de beğenerek aldım lakin biraz ağır. Kışın sorun değil ama yazın bize çanta taşıtacak gibi ????acemicasus çok şık bir cıhaz.
Aaaaaaa hocam valla böyle yakından daha bir güzel görünüyorForum çözünürlük ayarlarından kaynaklı sanırım. Ekli dosyayı görüntüle 63131Ekli dosyayı görüntüle 63132
Üstad selam,@ehy Üstadım ilan bekliyoruz ????
Hayırlısı olsun üstadım, bol satışlarÜstad selam,
Bana biraz zaman tanıyın. Başka bir kanalda batch1 satışı stok bitmek üzere. Bayramdan sonra batch 2 olarak stok sadece burada açacağım.
Bu kadar hızlı talep olacağını tahmin edemedim.
Sadece kısa bir zaman rica ediyorum.
Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
hiç değilse o kanaldan haberimiz olaydı, kanal değiştirip almaya gelirdik.Üstad selam,
Bana biraz zaman tanıyın. Başka bir kanalda batch1 satışı stok bitmek üzere. Bayramdan sonra batch 2 olarak stok sadece burada açacağım.
Bu kadar hızlı talep olacağını tahmin edemedim.
Sadece kısa bir zaman rica ediyorum.
Anlayışınız için teşekkür ediyorum.