• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Kanthal da @murcix de ortaliga veriyorlar zehri sonra aliyorlar tirt diyip cekliyolar. Biz de once bulamadigimiza uzulup sonra almadigimiza seviniyoruz. Sonra bu devinim bu sekil devam edip gidiyor. Elde ato yok heves, huzun ve avunma kaliyor.
@Kanthal a katılıyorum zira öyle tırt ato falan kalmadı gibi. Hemen hepsi keyifli. Aralarında küçük nüanslar oluyor o da kullanıcının tecrübe etmesi gereken.

ced3ebc92518fda04e278a7a7e121710.jpg

045b7cf1d71ba04d3effb09723f6b840.jpg

Bende ilk anlık paylaşabildim :) artık uzaya çıkabilirim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatta böyle platformlar pandemi de daha hareketli olur sohbete muhabbete

Esigara platformlarında genel bir düşüş var maalesef. Çok çok hareketli ve güncel sayılan forumlarda bile “n’oluyor” şeklinde başlıklara rastlamıştım. FB gibi platformların kullanıcı trafiğini bölmesi(?), pod’ların yükselişi, diy-kit enflasyonu, yeni çıkan ürünlerin monotonluğu, pandemi, vs., ve bence en önemlisi, esigaradaki MacGyver döneminin artık kapanması forum olayını yavaşlattı biraz bana göre.

İtalya tarafları biraz hareketli. Bunun en önemli sebeblerinden biri NET kullanımı, ve aroma üzerinden dönen yorumlar. Bunun yan etkisini de yaşıyorlar sanırım. Yeni kullanıcı için yorucu bir terminoloji kullanılıyor ve detaylar üzerinden, bana göre, biraz kapı bekçiliği var.

Esigara platformlarında genel bir düşüş var maalesef. Çok çok hareketli ve güncel sayılan forumlarda bile “n’oluyor” şeklinde başlıklara rastlamıştım. FB gibi platformların kullanıcı trafiğini bölmesi(?), pod’ların yükselişi, diy-kit enflasyonu, yeni çıkan ürünlerin monotonluğu, pandemi, vs., ve bence en önemlisi, esigaradaki MacGyver döneminin artık kapanması forum olayını yavaşlattı biraz bana göre.

İtalya tarafları biraz hareketli. Bunun en önemli sebeblerinden biri NET kullanımı, ve aroma üzerinden dönen yorumlar. Bunun yan etkisini de yaşıyorlar sanırım. Yeni kullanıcı için yorucu bir terminoloji kullanılıyor ve detaylar üzerinden, bana göre, biraz kapı bekçiliği var.

Ağırlık etken yüksek fiyatlar ve uzun kullanımlarda rutıne bağlanması

Kahve içmeye doymadın yaw, İçip içip kahve içmediğin atoyu alıyorsun sonra ????
???? Renk katsın diye alıyorum, ama içimi karartıyor aldıklarım. ????
ced3ebc92518fda04e278a7a7e121710.jpg

045b7cf1d71ba04d3effb09723f6b840.jpg

Bende ilk anlık paylaşabildim :) artık uzaya çıkabilirim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Bu hızlıydı!!! ???????? Umarım iyi bir şey çıkmıştır.

Geri