comandante
Council
@Kanthal a katılıyorum zira öyle tırt ato falan kalmadı gibi. Hemen hepsi keyifli. Aralarında küçük nüanslar oluyor o da kullanıcının tecrübe etmesi gereken.
Kahve içmeye doymadın yaw, İçip içip kahve içmediğin atoyu alıyorsun sonra ????@comandante Minör demişken… Kahvesiz kalmasın. ????![]()
kahve dediğine bakma. fincanın sapını seviyomuş o ???? ???? ????Kahve içmeye doymadın yaw, İçip içip kahve içmediğin atoyu alıyorsun sonra ????
var bişiler ama çözemedim onu daha ???? ya yenge fincanı fırlattı kafaya bi sapı kaldı elinde, yada dudak tiryakisi. ????Eline mi yapışmış ????
Esigara platformlarında genel bir düşüş var maalesef. Çok çok hareketli ve güncel sayılan forumlarda bile “n’oluyor” şeklinde başlıklara rastlamıştım. FB gibi platformların kullanıcı trafiğini bölmesi(?), pod’ların yükselişi, diy-kit enflasyonu, yeni çıkan ürünlerin monotonluğu, pandemi, vs., ve bence en önemlisi, esigaradaki MacGyver döneminin artık kapanması forum olayını yavaşlattı biraz bana göre.Hatta böyle platformlar pandemi de daha hareketli olur sohbete muhabbete
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Esigara platformlarında genel bir düşüş var maalesef. Çok çok hareketli ve güncel sayılan forumlarda bile “n’oluyor” şeklinde başlıklara rastlamıştım. FB gibi platformların kullanıcı trafiğini bölmesi(?), pod’ların yükselişi, diy-kit enflasyonu, yeni çıkan ürünlerin monotonluğu, pandemi, vs., ve bence en önemlisi, esigaradaki MacGyver döneminin artık kapanması forum olayını yavaşlattı biraz bana göre.
İtalya tarafları biraz hareketli. Bunun en önemli sebeblerinden biri NET kullanımı, ve aroma üzerinden dönen yorumlar. Bunun yan etkisini de yaşıyorlar sanırım. Yeni kullanıcı için yorucu bir terminoloji kullanılıyor ve detaylar üzerinden, bana göre, biraz kapı bekçiliği var.
İtalyanları çeviri ile izleyince bir pok anlamıyorum zaten. İlginç laflar ediyorlar ???? iyi ki Sasha varYeni kullanıcı için yorucu bir terminoloji kullanılıyor
???? Renk katsın diye alıyorum, ama içimi karartıyor aldıklarım. ????Kahve içmeye doymadın yaw, İçip içip kahve içmediğin atoyu alıyorsun sonra ????
Bu hızlıydı!!! ???????? Umarım iyi bir şey çıkmıştır.![]()
![]()
Bende ilk anlık paylaşabildimartık uzaya çıkabilirim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
al denileni almıyon, nerde kıytırık var onu alıp dolaba/çekmeceye atıp sonra hani bana hani bana diyon ???????? Renk katsın diye alıyorum, ama içimi karartıyor aldıklarım. ????
Bu hızlıydı!!! ???????? Umarım iyi bir şey çıkmıştır.
Cem Yılmaz hadi anlat gifi ????al denileni almıyon, nerde kıytırık var onu alıp dolaba/çekmeceye atıp sonra hani bana hani bana diyon ????
deme öle deme yaw. ne aldım ki. 4-5 ato 2-3 mod tübe tübe ????Bir de pandemi de coşan ihtiyarlar var ????
O çeviri işi felaket ya! Sacha konusuna katılıyorum. Başarılı bence; ve, istese NET ve sentetik eksenli giderek daha da netleştirebilir performans kısmını. Kullandığı terminoloji de buna müsait bence.İtalyanları çeviri ile izleyince bir pok anlamıyorum zaten. İlginç laflar ediyorlar ???? iyi ki Sasha var
deme öle deme yaw. ne aldım ki. 4-5 ato 2-3 mod tübe tübe ????