Kanthal
Council
verecek [emoji216] apışıp kalacaksın coğrafyanda. @Kanthal a uyma sen. onun tuzu kuru [emoji1787][emoji1787]
????
bu cevaplarla yırtamazsın zehircilikten????
Tavsiye, mukayese, vs., sıfır bende: Bana göre deyip, nötr takılıyorum. ???? Gırgırına “çizdim, çizelim, vs.” yazıyorum. Kötü performans kalmadı gibi bir şey. Değerlendirme yazısı pek düşmediği ve başlık tek-sesliliğe dönüşür diye, yazmıyorum bu arada. Aynı ürüne ait farklı yazılar lazım topluluğa. ????
Zehir? Forumu güncel tutmak diyelim. ????bu cevaplarla yırtamazsın zehircilikten????
sağdan say 9 soldan say 10 zaten. minörde bitince başbaşa kalırız.Zehir? Forumu güncel tutmak diyelim. ????
adresini vir yollim sanada@comandante Minör demişken… Kahvesiz kalmasın. ????![]()
sağdan say 9 soldan say 10 zaten. minörde bitince başbaşa kalırız.![]()
pandemi sonrası herkes kabuğuna kapandı. önceden gayet iyiydiGenelde sakin mi buralar ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pandemi sonrası herkes kabuğuna kapandı. önceden gayet iyiydi
Pandemi de hocam forumdan bulaşmaz ki)
insanlar bunaldı. içine kapandı o dönem. ben bile 4-5 ay kilit açmadım ????Pandemi de hocam forumdan bulaşmaz ki)
insanlar bunaldı. içine kapandı o dönem. ben bile 4-5 ay kilit açmadım [emoji2960]
Hadi ısrar ettiniz veririm bi [emoji216]
Ekli dosyayı görüntüle 56314
Bana burada ilk çaktıkları smok resa stick rainbow/purple gibi birşeydi. Sonra da siyah aldım True yu öyle devam ettim. Seviyorum siyah napim ????Oldum olası boyalı şeyler sevmem.
Çeliğin kendine has görüntüzüne, aluminyum natural anodize nin kendine has görüntüsüne bayılırım
@murcix düşünsün, bize ne ????
Bende bir anlık paylaşmak istiyorum ama nasıl yapılıyor beceremiyorum o işleri [emoji1787][emoji1787]
resim ekle butonu var. ona tıkla resmini ekle