• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
PQIvKR.jpg

Dun aksam bakindim biraz. Her ele gecirdigine superb diyor dayim :) Haftaya Spica pro deneyecek bakalim onu merak ediyorum.
45 dakikalık şap şup! Cesaret edemedim. ????

Değerlendirirken politik mi takılıyor yoksa pozitif bakışın etkisi mi bilemedim ben de. ???? NET kullandığı için de olabilir. ????‍♂️ Spica da pozitif not alır büyük ihtimalle, NET üzerinden düşününce.

Perseus geldi mi yuvaya?
Gelmiş —bu sabah! Temizliğe aldım hemen. Haftasonuna vakit ayırmayı planlayabildim. ????

Hadi gule gule kullan ????

Spica da pozitif not alır büyük ihtimalle, NET üzerinden düşününce.
Exp V5'in spica benzerligine dem vurdugu icin tereddut ediyorum ki bence benzerlik yok. Spica sahsina munhasir bir tank ama net dahil onlarca tutun aromasi kullandigim halde ve dahi cok sans vermeme ragmen spica bana sevdiremedi kendisini ????‍♂️
Bu arada dayim klonlara onca laf ettikten sonra sanirim spica'nin klonunu deneyecek :ROFLMAO:

45 dakikalık şap şup! Cesaret edemedim

ato temizlik/sarim falan yaparken bir yandan dikkatle izlemesem de dinliyorum dayiyi. Yalniz kulaklikla dinlemek yurek ister :LOL:

Hadi gule gule kullan ????
Teşekkürler! ????:coffee:
Spica sahsina munhasir bir tank ama net dahil onlarca tutun aromasi kullandigim halde ve dahi cok sans vermeme ragmen spica bana sevdiremedi kendisini ????‍♂️
Kullanma fırsatım olmadı benim. ????‍♂️ Takip edebildiğim kadarıyla referans atomizeri olamadı, özellikle yerlilerden Penodat V1 ile birlikte düşününce. Belli bir kullanıcı kitlesi var yine de sanırım.
Yalniz kulaklikla dinlemek yurek ister :LOL:
Böyle bir hata yapmıştım. İlk başlarda ‘yahu bir şeyler beni rahatsız ediyor?!?’ diye söylenirken, sonradan jeton düşmüştü. ???? Felaket! ????

mrb sevgili arkadaşlar mtl için nasıl bir mod seciminde bulunmalıyım örneğin chip farklılığı etki edermi yada watt v.s. tşk

mrb sevgili arkadaşlar mtl için nasıl bir mod seciminde bulunmalıyım örneğin chip farklılığı etki edermi yada watt v.s. tşk

Üstadların yanında bana laf düşmez pek ama ateslemesi tercihinizi etkiliyor.

Hızlı, seri, çatır çutur ateşlesin derseniz YiHi
Stabil, yumuşak bir ateşlemede Dna

Standard modlar da güzel

Tesla wye 85/86
Side by side (kanguru) modlar dan kizoku, aspire mixx tutulan modlar.

Bir de mekanikler var tabii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri