• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kis ortasinda papaz erik bu :)

Ato denemek keyif verici bir hadise, hos likit denemelerinde cok begenilen bir likit denk gelince onun keyfi atodan da fazla oluyor benim icin. Fakat beklemesi, oturmasi, bazen takviye yapmasi vs uzun is :cautious:

Hamile de değilim ama ,nedence kıpraşıyorum

Auguse V2 icin;
Hem hava diski olmasi hem de haricen satilacak ACF olmasi cok ilginc. Bobine acili duran bolum afc insert icin sanirim ama alttaki air diskin hukmu ne olacak? Air disk uzerinde de farkli capta delikler belirtilmis cunku. Bu gorunum bana biraz sesli bir ato olacakmis gibi geldi ama ayrinti gormeden de yanlis fikre kapilmak istemem.

Likit besleme deliklerine yonlendirilen yanma odasi uzerindeki kanallar da ilginc olmus.

Bir diger goze carpan detay da tankla deck birlesim sistemi. Cam spica pro gibi cift oring ile tutturulmus fakat deck uzerine oturtulacagi alanda yalitim gorunmuyor. yanma odasi ile likit besleme deliklerinin arasindan minik sizmalar beklenebilir. Yanma odasi eteginde minik bir genisleme gorunuyor, belki de ic kisimda bir oring kullanilmistir.????‍♂️

Drip-tip tuhaf ama sikinti yok :)

Kis ortasinda papaz erik bu :)

Ato denemek keyif verici bir hadise, hos likit denemelerinde cok begenilen bir likit denk gelince onun keyfi atodan da fazla oluyor benim icin. Fakat beklemesi, oturmasi, bazen takviye yapmasi vs uzun is :cautious:

Auguse V2 icin;
Hem hava diski olmasi hem de haricen satilacak ACF olmasi cok ilginc. Bobine acili duran bolum afc insert icin sanirim ama alttaki air diskin hukmu ne olacak? Air disk uzerinde de farkli capta delikler belirtilmis cunku. Bu gorunum bana biraz sesli bir ato olacakmis gibi geldi ama ayrinti gormeden de yanlis fikre kapilmak istemem.

Likit besleme deliklerine yonlendirilen yanma odasi uzerindeki kanallar da ilginc olmus.

Bir diger goze carpan detay da tankla deck birlesim sistemi. Cam spica pro gibi cift oring ile tutturulmus fakat deck uzerine oturtulacagi alanda yalitim gorunmuyor. yanma odasi ile likit besleme deliklerinin arasindan minik sizmalar beklenebilir. Yanma odasi eteginde minik bir genisleme gorunuyor, belki de ic kisimda bir oring kullanilmistir.????‍♂️

Drip-tip tuhaf ama sikinti yok :)
Air diskin dışında o yanal bolümde hava kanalı var galiba dtl içimi için .dediğiniz gibi top cap ile tank arasında bir yalıtım yoksa aradan sizdırma yapması olası.

Yalniz air disk veya benzer gecen yilin populeri rulet sistemlerin hemen hepsi sesliydi. Aralarindan en sessiz buldugum Sputnik oldu kullandiklarimin arasindan (tam olarak buradaki sistem degil tabi). Kaldi ki o da full sessiz sayilmaz.

Bu yilin populer sistemi de cok secenekli hava akisi olmaya devam edecek gibi gorunuyor.

Gerci dusununce su geldi aklima;
Yuzukten tek afc ile direkt bobine gelen hava sistemi genelde bir miktar sesli oluyor. (Dvarw - Auguse 1.5 vs)
Yuzukten uzun hava pinine giren hava akis sistemleri bir miktar daha sessiz. (Perseus, KA V9 vs)
En sessiz olanlar yan uzun hava pini kullanan sistemler (Fev, Era, Bishop vs)
(Ustten hava kanalli ato hic kullanmadim)

Belki bu bir yenilik getirir (dusundugumuz gibiyse). Zaten ortada yeni hallenecek ato yok. Hedefe koyalim bakalim, ne cikacak :)

Hamile de değilim ama ,nedence kıpraşıyorum .:)
yahu bir dur be kardeşim .(şair burda kendinden bahsediyor.) perseus gelecek daha ,yolda Expromaızer 5 var. dolapta daha kutusu açılmamış pionner duruyor .bu neyin aşıymış ,ermesiymiş anlamadım ki ,bir de likitlerden bahsedin de deniz anası gibi yayılalım:)
Dostum şu Exp.V5 i bir likitleyip de yorum çiziktirsen, çok merak ediyorum ama hiç kullanan da yok galiba, yorum da yok tabiki.

tütünde spica pro harici ato olarak ne önerirsiniz arkadaşlar penodat nasıldır yada farklı önerisi olan teşekkürler .
Es gecmis olmayayim. Tutunun 40 turlusunu tuketiyorum cunku :)

Penodat kullanmadim ama spica pro'ya tercih edecegim tanklar soyle;
Perseus, Major V2, Ka V8, Fev, Era ve Sputnik
Bu tanklari seffaf sentetik tutun, aromatik tutun ve Net tutun ile keyifle kullaniyorum.
Sikilik bakimindan da her biri Spica kadar olmasa da ona yakin oluyorlar (KA V8 haric) Bogaz vurum hissiyati da iyidir.

Geri