@acemicasus yerdeki şişelerde güzelmiş ????Uzatma kitli bellcap ile çok zevkli bir atomizer oldu. Kullanan var ise kesinlikle tavsiye ederim.????
Ekli dosyayı görüntüle 52029
???? bana uyar abi sen fazlalıkları gönder burası kurtlar sofrası hiç bir şey boşta kalmazOlur kareşim neden olmasın.![]()
Hamile de değilim ama ,nedence kıpraşıyorum
Hahah bizde herşey evyap????????@acemicasus yerdeki şişelerde güzelmiş ????
@acemicasus olayı aşmışsın ????????Hahah bizde herşey evyap????????
Air diskin dışında o yanal bolümde hava kanalı var galiba dtl içimi için .dediğiniz gibi top cap ile tank arasında bir yalıtım yoksa aradan sizdırma yapması olası.Kis ortasinda papaz erik bu
Ato denemek keyif verici bir hadise, hos likit denemelerinde cok begenilen bir likit denk gelince onun keyfi atodan da fazla oluyor benim icin. Fakat beklemesi, oturmasi, bazen takviye yapmasi vs uzun is
Auguse V2 icin;
Hem hava diski olmasi hem de haricen satilacak ACF olmasi cok ilginc. Bobine acili duran bolum afc insert icin sanirim ama alttaki air diskin hukmu ne olacak? Air disk uzerinde de farkli capta delikler belirtilmis cunku. Bu gorunum bana biraz sesli bir ato olacakmis gibi geldi ama ayrinti gormeden de yanlis fikre kapilmak istemem.
Likit besleme deliklerine yonlendirilen yanma odasi uzerindeki kanallar da ilginc olmus.
Bir diger goze carpan detay da tankla deck birlesim sistemi. Cam spica pro gibi cift oring ile tutturulmus fakat deck uzerine oturtulacagi alanda yalitim gorunmuyor. yanma odasi ile likit besleme deliklerinin arasindan minik sizmalar beklenebilir. Yanma odasi eteginde minik bir genisleme gorunuyor, belki de ic kisimda bir oring kullanilmistir.????
Drip-tip tuhaf ama sikinti yok![]()
Bunaltıcıydı ortam, bu film iyi geldi. Gala için yerimi ayırtırım. ????he ya, as erme mevsimim gelmisti![]()
Air diskin dışında o yanal bolümde hava kanalı var galiba dtl içimi için
Nescafe yapmak kadar basit aslında aşılacak tek şey acaba olur mu korkusu????@acemicasus olayı aşmışsın ????????
Hava pinli bir sistem olmadığını varsayarsak ses olacağını sanmıyorum .Evet o alandan bahsediyorum. (Deck airflow hole olarak adlandirilmis) DL icin ozel oldugunu dusunmuyorum ama belki hava akisinin stabilitesini sagliyordur. Bobine gelene kadar 3 bolumlu bir bir hava trafigi gorunuyor. Her turlu varyant saglanabilir. Umarim stabil ve sessiz calisir![]()
Benimde böylesi air diskli atolarda ayrıca hava ayar yüzüğünün olması garibime gidiyor aç bir delik atonun teferruatı azalsın hava ayarınıda airdiskten yap ,yeteri kadar ufak delik var zatenSessizlik en onemli kriter haline geldi sanirim bende, denedigim atolarda onu saglayamazsam diger kriterlere geciste gardim dusuyor ????![]()
Dostum şu Exp.V5 i bir likitleyip de yorum çiziktirsen, çok merak ediyorum ama hiç kullanan da yok galiba, yorum da yok tabiki.Hamile de değilim ama ,nedence kıpraşıyorum .
yahu bir dur be kardeşim .(şair burda kendinden bahsediyor.) perseus gelecek daha ,yolda Expromaızer 5 var. dolapta daha kutusu açılmamış pionner duruyor .bu neyin aşıymış ,ermesiymiş anlamadım ki ,bir de likitlerden bahsedin de deniz anası gibi yayılalım![]()
Selam dostum on onbeş güne gelir sanırsam elime geçince bir değerlendirme yaparım dilim döndüğünceDostum şu Exp.V5 i bir likitleyip de yorum çiziktirsen, çok merak ediyorum ama hiç kullanan da yok galiba, yorum da yok tabiki.
Dostum sabırsızlca bekliyorum.Selam dostum on onbeş güne gelir sanırsam elime geçince bir değerlendirme yaparım dilim döndüğünce![]()
Es gecmis olmayayim. Tutunun 40 turlusunu tuketiyorum cunkutütünde spica pro harici ato olarak ne önerirsiniz arkadaşlar penodat nasıldır yada farklı önerisi olan teşekkürler .