• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V4’ü, sanırım Purity ile beraber, tekrar bir bakayım diye geçen haftalarda çıkardım. Hala fırsatım olmadı yeniden değerlendirmek için. ????‍♂️ Yanlış hatırlamıyorsam, kimliksiz olarak değerlendirmiştim. Çalıştığı bölge belliydi, fakat tanım-dışı davranıyordu galiba (pudralaştırmak?, tanelemek?).

Forumları taradım yine de. Bir iki nokta dışında başarılı bulmuşlar genel olarak.

Platform olarak, biraz hantal bir yapısı olsa da, bana göre başarılı, fakat anlam veremediğim önemli bir nokta var: Deck üzerindeki hava boşluğunu sabit tutmanın arkasındaki motivasyon nedir? Hava ayarı sadece draw resistance için —ya sonrası?

Kategori düzenlemesi yapılıyor sanırım. İncelemeler bölümü açılmış. Belki en son ne aldın başlığı da konumu belli olunca geri yüklenir.

Akşam denerim mutlaka tauren i ama yorumları hafta sonu yaparım.

V9 da geldi ???? başka bir şey de var ????

Aslinda temizlik ile ilgili sorun yok, tertemiz geldi.
Sabunlu on yikama sonrasi bir saat sirkeli sicak su, sonra da durulanip 1 saat sicak suda beklettim. koku vs birsey yok.
topcap ic yuzeyi haric (cnc izleri fena) herhangi bir hata gorunmuyor. yuzuk icin konulan oring yeri geregi sikintili ama onun da formulunu buldum. sorun yok yani.
Ozel istek uzerine parliament ile denedim sadece. Aroma cok cok iyi.

Gelelim bu ne simdi dedigim kisimlara.
Gelelim mi yoksa birkac gun daha musade eder misin @CnrSngl . Gomecegim yoksa :cautious: Bence bekleyelim

Geri