Kanthal
Council
Aklıma geldi şimdi yine. ????simdi sapsap amca gibi bogaz temizliyorum![]()

Aklıma geldi şimdi yine. ????simdi sapsap amca gibi bogaz temizliyorum![]()
???? Aman dikkat, çok severse kendinden geçiyor! ????
Bu arada haber vermiş olayım, biletler satışa çıkmış,
Ekli dosyayı görüntüle 50783
Merak ediyorum ben de nasıl yorumlar gelecek diye. Farklı bir şey yapmışlar. ????Vallahi bunda gözüm var, geçen izledim incelemeyi, yakınlara gelse de alsak be ????
hussarımsı bir yapısı var, ıslık çalmazsa iyi olabilir, birde sıcaklık konusu var tabii..Koguovape Lamo MTL RTA
Ekli dosyayı görüntüle 50941
Gövde malzemesi: paslanmaz çelik Atomizer
Tipi: RTA
Kapasite: 2ml
Çap: 22mm
Yükseklik: damlatmalı 46mm / damla tipsiz 37mm
Konektör: 510, pim altın kaplama
Ağırlık: 50g
Ekli dosyayı görüntüle 50942Ekli dosyayı görüntüle 50943
Ekli dosyayı görüntüle 50944Ekli dosyayı görüntüle 50945
Ekli dosyayı görüntüle 50946Ekli dosyayı görüntüle 50947
Ekli dosyayı görüntüle 50948Ekli dosyayı görüntüle 50949
www.facebook.com/pages/category/Electronics/KoguoVape-106160151286392/
34.99 Sterlin.
Ortalık çok sakin.........
???? Aman dikkat, çok severse kendinden geçiyor! ????
Bu arada haber vermiş olayım, biletler satışa çıkmış,
Ekli dosyayı görüntüle 50783
Kahvemi hazırlarım! ????????????
Zehiri aldık bakalım![]()
Bende Bear Master'ı hazırlıyorum. O zamana demlenir ????Kahvemi hazırlarım! ????![]()
Burada var görünüyor abi. Ali baba ile aran nasıl bilmiyorum ama ben buradan verdim siparişi ☺Ben hala siyahin piyasaya cikmasini bekliyorum28 gundur
![]()
SS siparisi verdiysen stok olabilir ama siyah oldugunu sanmam. FT standart 7 gun, 3F 5subat, 2F dun tarihli stok gosteriyor ama halen presale.
Killandirmak istemem ama senin aldigin satici muhtemelen yanlis gormediysem Zenith mtl ilanini tauren'e cevirmis ???? Cakal yani.
Ekleme:
en kotu beklersin, zate oyle yada boyle bekleyecegiz![]()
Bu gibi atolarda satıcıya stok durumu sorup hatta gerçek foto istemek lazım.Hemen iptal ettim. Bugün niye bu kadar dikkatsizim ben ya ????????
Güzel haber! ????Bir ay önce aldım zaten sadece ürünün stoklara girip bana gönderilmesini bekliyorum ????
Bu gibi atolarda satıcıya stok durumu sorup hatta gerçek foto istemek lazım.
Satıcının puanı iyi aslında ama yaptığı çakallık yani.
Başka bir satıcıda bunun aynısını yaşadım, elimde kalmadı beklermisin dedi, tedarik süresini 14 gün uzattım. Gitti son gününde takip no girdi. O verdiği numara da bu ülkeden başka birinin başka bir siparişi. Vesselam ürün başka adrese teslim edilince bu çakal adres yanlış vs dedi, bende döşendim Ali'ye aldım parayı geri. Sonuçta 1 aydan fazla zamanımı aldı bu trafik.