Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geç gördüm ki, hellbeast rda ve kylin mini v2 sipariş verdim, bütçeyi aştık şu an ha bunlar gelmese, üzülmem tauren de gözüm kalır, ağlarım ????

belki önümüzdeki ay nasıl nereden alınır araştırabilirim, keşke buralarda olsa da alsak.

hussarımsı bir yapısı var, ıslık çalmazsa iyi olabilir, birde sıcaklık konusu var tabii..

SS siparisi verdiysen stok olabilir ama siyah oldugunu sanmam. FT standart 7 gun, 3F 5subat, 2F dun tarihli stok gosteriyor ama halen presale.

Killandirmak istemem ama senin aldigin satici muhtemelen yanlis gormediysem Zenith mtl ilanini tauren'e cevirmis ???? Cakal yani.

Ekleme:
en kotu beklersin, zate oyle yada boyle bekleyecegiz ;)

Son düzenleme:
SS siparisi verdiysen stok olabilir ama siyah oldugunu sanmam. FT standart 7 gun, 3F 5subat, 2F dun tarihli stok gosteriyor ama halen presale.

Killandirmak istemem ama senin aldigin satici muhtemelen yanlis gormediysem Zenith mtl ilanini tauren'e cevirmis ???? Cakal yani.

Ekleme:
en kotu beklersin, zate oyle yada boyle bekleyecegiz ;)

Hemen iptal ettim. Bugün niye bu kadar dikkatsizim ben ya ????????

Hemen iptal ettim. Bugün niye bu kadar dikkatsizim ben ya ????????
Bu gibi atolarda satıcıya stok durumu sorup hatta gerçek foto istemek lazım.
Satıcının puanı iyi aslında ama yaptığı çakallık yani.

Başka bir satıcıda bunun aynısını yaşadım, elimde kalmadı beklermisin dedi, tedarik süresini 14 gün uzattım. Gitti son gününde takip no girdi. O verdiği numara da bu ülkeden başka birinin başka bir siparişi. Vesselam ürün başka adrese teslim edilince bu çakal adres yanlış vs dedi, bende döşendim Ali'ye aldım parayı geri. Sonuçta 1 aydan fazla zamanımı aldı bu trafik.

Bu gibi atolarda satıcıya stok durumu sorup hatta gerçek foto istemek lazım.
Satıcının puanı iyi aslında ama yaptığı çakallık yani.

Başka bir satıcıda bunun aynısını yaşadım, elimde kalmadı beklermisin dedi, tedarik süresini 14 gün uzattım. Gitti son gününde takip no girdi. O verdiği numara da bu ülkeden başka birinin başka bir siparişi. Vesselam ürün başka adrese teslim edilince bu çakal adres yanlış vs dedi, bende döşendim Ali'ye aldım parayı geri. Sonuçta 1 aydan fazla zamanımı aldı bu trafik.

Abi Md'nin yanına yancısını da düşünüyorum ???? Onuda bir araştırayım. Karı koca takılsınlar beraber ????

Geri