• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Facia bir boğaz vurumu var, boğazı tokatlayıp ciğere oturuyor. Sessiz ve sıkı, buharı düşük, aynı ateşli kadar çıkıyor buhar. Enteresan bir şey çıktı ????

Boğaz vurumu severim, olmayınca o atodan haz etmem ama bununki çok farklı. Akşam iki likit ile bir süre kullandım göğsüm ağrıdı, ara ara baş döndürdü ???? biraz kullanayım da sonra ayrıntılı yazarım. Bf pin yok bir de ????????

Aroma iyi düzeyde ama vurum korkusundan tırsarak kullandığım için henüz fikrim oturmadı ????

Bf gereği çok duyulacak bir ato değil gibi. Drip-tipi çıkarıp damlatmak çok kolay

Cl klonu neydi ya hatirlamadim ????

Bu not ilgimi çekti, arada kaybolmasın diye mesajı buraya taşıdım. Arise için biraz daha detay rica edebilir miyiz?
Tabiki kurulumu kolay, farklı bir likit beslemesi var likit besleme ayarlanabilir. Peek malzemeden afc kitmi diyim aparatmı diyim mevcut mtl için. Likit dolumu çok kolay buharı ılık veriyor sıcak yada soğuk sevene hitab eder tahminimce. İnanılmaz sessiz ama enteresan bir şekilde az kişide var gerçi bende orjin başka bir atoya bütçe oluştırmak için satmıştım ama yeniden alacağım. Resminide şuraya iliştirip zehiri salıyorum????IMG_20210104_151236.jpg

Genel olarak mi yoksa bazi pinlerde mi? Mesela sizin tercih ettigin peek parca hangisi?

Şimdi şöyle ben en küçük tek deliği kullanıyordum ama üstünde gelen oringler ile biraz havadar oluyor yani kaçak vardı. Sonra bi oring torbam var karışık ölçülerde oringler var içinde oradan uydurunca kaçak kalmadı ve gayet kullanışlı oldu. Şunu ekleyebilirim aroma olarak pastane grubunda BENCE gus tan iyi. Fakat meyve ve tütün denemedim.

Era icin napcaz peki :( alt hava vidasina 2 oring taktim yine de stabil degil kerata. hala ses yapiyor. 1.1mm yedek pin mi siparis etsem ki? ayri satilan pinler daha stabil gibi geliyor
Bu doğru, pek stabil değil ses olayı. Bazen sıfır ses, bazen de bi’ şekilde sesli. Yoğuşma kaynaklı olduğunu hatırlıyorum. Yeni pin çare olamayabilir belki, bu şekilde düşününce. ????

Bu arada, sesin tam olarak başladığı yere bakmam gerekiyordu ve bakamadım —klasik!????‍♂️ Likit temasının hiç olmadığı bir bölge ise, bi’ MacGyver çözümü var aklımda. Bishop gelince masadan kaldırmıştım, olmadı haftasonuna tekrar çıkarayım.

Son düzenleme:
:coffee:????

Fotoğraf üzerinden,
Ekli dosyayı görüntüle 51537
Şu noktadan mı ses geliyor?
Abi "hıssfsfss diye pürüzlü rüzgar sesi senin gösterdiğin yerden geliyor. Yoğuşma kaynaklı arada ve kafasına göre olan "fiyüvvzv" yukarıdaki hava pinlerinden geliyor. Ufak tefek kombinlerle uygun olan en az sesi yakalamaya çalışıyorum kutu içerikleriyle. Şu an alt pin açık, yukarıdakilerden biri kapalı, yandan orta genişlikle olan pin takılı bende.

Geri