murcix
Council
PayPal sonrası alışveriş yapmadım, yeni ödeme sistemi nedir bilmiyorum ama site güvenilir, defalarca ürün aldım sorun yaşamadım.Parmaklarımı kaşındırdınız 2F deal nasıl bir sitedir hiç alışveriş yapan oldu mu acaba.
PayPal sonrası alışveriş yapmadım, yeni ödeme sistemi nedir bilmiyorum ama site güvenilir, defalarca ürün aldım sorun yaşamadım.Parmaklarımı kaşındırdınız 2F deal nasıl bir sitedir hiç alışveriş yapan oldu mu acaba.
Teşekkürler ,PayPal ile çalışmıyorlarmış artık kaldırmışlar ..Kredi kartı kabul ediyor.lar.PayPal sonrası alışveriş yapmadım, yeni ödeme sistemi nedir bilmiyorum ama site güvenilir, defalarca ürün aldım sorun yaşamadım.
Güvenilir site 2F. ‘Flash Sale’ satışları da fena değil. Bu arada FT’de de var Perseus, ve “MAP” indirim kodu aktif ($27.50’ye geliyor fiyat).Parmaklarımı kaşındırdınız 2F deal nasıl bir sitedir hiç alışveriş yapan oldu mu acaba.
FT deTürkiye ye gönderim yok yazıyor .Güvenilir site 2F. ‘Flash Sale’ satışları da fena değil. Bu arada FT’de de var Perseus, ve “MAP” indirim kodu aktif ($27.50’ye geliyor fiyat).
Aklımdan hep çıkıyor bu.????FT deTürkiye ye gönderim yok yazıyor .![]()
Abi Ali/cloudswork gönderiyor Türkiye'ye, oradan alabilirsinFT deTürkiye ye gönderim yok yazıyor .![]()
Ben de Almanya ya kızımın adresine veriyordum siparişleri .Aklımdan hep çıkıyor bu.????????
???? Bahsi geçmişken, Almanya kanadı genelde ‘German Warehouse’ seçeneğini de kullanıyor. 2F’te var, ama 3F’te var mıydı hatırlamıyorum.Ben de Almanya ya kızımın adresine veriyordum siparişleri .adresi Türkiye ye çevirdim dan diye kapıyı kapattı.
![]()
Dün akşam dikkatle inceleyip sanırım sorunu buldum. Pin sessiz çalışıyor aslında, tornavida ile sıkı sıkıya oturtulunca bahsettiğimiz delik dış hava delikleri ile tam hizada durmuyor. Böyle olunca da ses yapıyor. Yani dış kısımdaki hava deliğinden bakınca karşı tarafı görecek şekilde konumlayinca ses yok. Az gevşek 510 durumu söz konusu tabi ama bu açıdan ohm sorunu yaşamadım. Yarım tankı geçti ultra sessizlik devam ediyor ????Şimdi çok daha iyi anladım. ???? O zaman @murcix ’in alt pin için düşündüğü şu öneri,
biraz daha uygun gibi geldi. Yoğuşma kaynaklı bir şey sanmıştım, fakat üretim hatası gibi bir şey bu galiba. ????![]()
Beğenirsin umarım, ben severek kullanıyorum. Hayırlı olsun
Benimki SXKBeğenirsin umarım, ben severek kullanıyorum. Hayırlı olsun
Benimki de ????Benimki SXK![]()
EX V5 i de kullanıyorsunuz sanırsam V4 gibi sorunlumu acaba.Benimki de ????
Yok abi ben hiç ex ürünü kullanmadım, sadece piyasaya çıkışını paylaşmıştım. Çok ilgimi çekmiyor açıkçası ????????EX V5 i de kullanıyorsunuz sanırsam V4 gibi sorunlumu acaba.![]()
Tam kahvemi koymuş foruma bakınmaya başlarken gördüm tornavidayı kaptım hemen. Teşekkür ederim hocam haberdar oldum@murcix Teşekkürler, süper not oldu bu. Daha önce yazdığım gibi bir sessiz, bir sesli gidiyordu bendeki. Şimdi bu olaya dikkat edip de kullanmaya çalışayım. @Sarge ’ı da etiketliyorum haberdar olsun diye.
@Namca Sevindim, güzel haber! Umarım seveceğiniz bir şey çıkar. @Ecuaraci ve @murcix ‘ten olumlu yorumlar gelmişti. Sizden de izlenimleri rica edelim.????
Rica ederim. O iki farklı ses tanımı ve MurcixGyver’ın çözüm önerisi örtüşünce süper oldu! ????Tam kahvemi koymuş foruma bakınmaya başlarken gördüm tornavidayı kaptım hemen. Teşekkür ederim hocam haberdar oldum![]()
Ulaşınca yazmayı planlıyorum. ???? Sağlam ???? başlığı oldu burası.????Perseus için de yorumlarınızı beklemekteyiz uygun zamanınızda ????????