• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Benim durum "tavşan dağa küsmüş; dağın haberi olmamış" tan farklı değilmiş onu anladım. bari ufak ufak döneyim bu konuya da çok da şey olmasın.

Neyse haberleşiriz...

Biz ona oyle demeyelimde, kanimiz hizli akti birden, adrenalin yuksek geldi filan diyelim, kusluk bu forumun DNA sina ters ;)

Hoş geldiniz yuvaya :) ( hos hic gitmediniz orasi ayri da ;) ). Her zaman gec olsun ama guc olmasin demek iyidir, en azindan ureticimiz ilk bizi dusunmus 400 TL civarinda olacak bir rakama şu ortamda dahi onceligi bize vermis. Bu bile almak icin bir neden bence. Kendi adima teşekkurler @Uzi Mods

Biz ona oyle demeyelimde, kanimiz hizli akti birden, adrenalin yuksek geldi filan diyelim, kusluk bu forumun DNA sina ters ;)

Hoş geldiniz yuvaya :) ( hos hic gitmediniz orasi ayri da ;) ). Her zaman gec olsun ama guc olmasin demek iyidir, en azindan ureticimiz ilk bizi dusunmus 400 TL civarinda olacak bir rakama şu ortamda dahi onceligi bize vermis. Bu bile almak icin bir neden bence. Kendi adima teşekkurler @Uzi Mods
o zamanlar açtım... sonradan anladım ki zaten doyulmuyormuş da :)

Rica ederim ne demek

Öncelik ve 400 tl sadece forum için gecerli dışarı satış forumdan biraz yüksek olucak

Maalesef hocam bir yakınının vefatı sebebiyle çekemedim .
Bu hafta içinde çekeceğim ama kusuruma bakmayın . Ancak merak ediyorsanız yarın kargo masrafını da karşılayarak size göndereyim , sarın sürün bakın bir :)
Allah rahmet eylesin Basınız sağ olsun. Güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Söylemeniz bile yetti. İşi ustadlara bırakmak gerek

Geri