• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Kısa yoldan sorayım en iyisi ion v2 hava hava yüzüğü 2 delik veya 3 delik te içiyorum Minor de de bu hava akışını yakalayabilir miyim yoksa çok daha sıkı mi, siparişi verdim ama yorumlara bakarak minorun çok sıkı olduğu kanisi beni korkutmaya başladı açıkçası

Hocam ben ionu3 delikte kullaniyordum. Bazen de dl deligini yarim acarak. İon v2 2 delik minordeki en genis delige denk gelir gibi diyebilirim. İon v2 deki delikler yanlis hatirlamiyorsam her biri 0,8. Cifti minordeki 1,2 ye denk gelir.

Kısa yoldan sorayım en iyisi ion v2 hava hava yüzüğü 2 delik veya 3 delik te içiyorum Minor de de bu hava akışını yakalayabilir miyim yoksa çok daha sıkı mi, siparişi verdim ama yorumlara bakarak minorun çok sıkı olduğu kanisi beni korkutmaya başladı açıkçası
minor 1.2mm hava deligi sizin ion kullaniminizda az daha siki gelebilir ama cok yoracagini sanmam

Şans yok kargo adresim nasıl oldu anlamadım eski evimin adresi çıkmış şimdi bekle dur .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Uzi Mods Ramazan hocam yok mu Major alıp siparişi iptal olan ? Bir öm uzaktayım lütfen olsun öyle bir şey. ???? Gerçi mail de attım bunla ilgili ama muhtemelen görmediniz.
Minor geldi başladık test sürüşüne eline sağlık tekrar.

Geri