comandante
Council
hali hazırda ion kullanan @GaziHazar. danışmaya lütfen.
Kısa yoldan sorayım en iyisi ion v2 hava hava yüzüğü 2 delik veya 3 delik te içiyorum Minor de de bu hava akışını yakalayabilir miyim yoksa çok daha sıkı mi, siparişi verdim ama yorumlara bakarak minorun çok sıkı olduğu kanisi beni korkutmaya başladı açıkçası
minor 1.2mm hava deligi sizin ion kullaniminizda az daha siki gelebilir ama cok yoracagini sanmamKısa yoldan sorayım en iyisi ion v2 hava hava yüzüğü 2 delik veya 3 delik te içiyorum Minor de de bu hava akışını yakalayabilir miyim yoksa çok daha sıkı mi, siparişi verdim ama yorumlara bakarak minorun çok sıkı olduğu kanisi beni korkutmaya başladı açıkçası
zehir cuk oturmuş ???? aferin bana ????En küçük delikte içen tek benmiyim ya? sıkılık ve sessizlik manyağı biri olarak bayıldım.
Tek şikayetim var içimi keyifli diye elimden düşmüyor likit tüketimim artti ????
Kaçtan çıkmıştı önsiparişe bilginiz varmı?Sitesinde hala stok mevcut hocam
Yanlız degilsin üstadArkadaslar kargosu gelmeyen bir benmiyim acaba![]()
Onemli degil hocam geç olsun güç olmasin da araya kaynamayalim ????Yanlız degilsin üstad
Lojistik problemi olmayan şehirler kargoyu teslim aldı. Büyük ihtimal yarın biz aktarmalı kargo gelen illerde yaşayan buhardaşlarada teslim olur![]()
hocam yorumlarınızı paylaşırsanız çok faydalı olur. akıtma problemi varmı örneğin aroma ve vurun performansını değerlendirirseniz sevinirimGeldi guzellik eline emeğine sağlık muhtesem olmus uzimods