GaziHazar
Admin
benden çok yaşıycan abi benim de aklıma direk bu gelmişti ????
benden çok yaşıycan abi benim de aklıma direk bu gelmişti ????
Ben de diyorum ne ara teslim aldi, uzi'nin mallari teslim etmeye gittigi subeye pusu mu atti dedimYanlış alarm o zaman! ????
bu arada üstat yalnız değilsin ben de atladım ama geç gördüm. ????Sazanım ben.![]()
![]()
hocam bu bir sorun değil aslında. bacanın belcap ile uyumunu daha esnek hale getirmek için yapılmış bir durum diye tahmin ediyorum.Elime geçmediği için mantık yürütüyorum drip altına uygun bir plastik conta yada oring koyulsa sorun ortadan kalkmaz mı?
benim ki küçük bir fitil ateşlemesi... sizler daha iyi incelersiniz eminim ki.
Açılsın başlık da majör v3 anketi açayım diye pusudaydım. ????Ben de diyorum ne ara teslim aldi, uzi'nin mallari teslim etmeye gittigi subeye pusu mu atti dedim![]()
Mesaj gelmedi henuz aksam gelir muhtemelen gergin saatler ????Kargodan mesaj gelen varmı arkadaşlar sitede hazırlanıyor da kaldı benimki
Kargodan mesaj gelmedi.Siteye üye olmadan işlem yapmıştım. Öylece oturup bekliyorum çaresizlik içinde (!) ????????
Sipariş numaram 1875 site üzerinden hazırlanıyor ibaresi kalkmadi, kargolandi yazan varmı arkadaşlar, bide hangi kargoya verildi acaba eğer yurt içi ise üyeliğim var orda anında bildirim gelirdi bana,
Ücretsiz kargo olarak gelecek sürat kargo
Sipariş numaram 1875 site üzerinden hazırlanıyor ibaresi kalkmadi, kargolandi yazan varmı arkadaşlar, bide hangi kargoya verildi acaba eğer yurt içi ise üyeliğim var orda anında bildirim gelirdi bana,
Kargo ile biraz önce görüştüm mesaj gönderdik dedi ama sanırım sistemsel bir sıkıntıları var kargolar kesinlikle çıktı ona eminim ama mesaj konusunda benide terettüt ettirdiler